Margret Brown
pirms 1 gada
Es neesmu pārsteigts, ka internetā atrodu dažādus rakstus par doktoru Ozigidonu, jo man nav sveša viņa varenā burvestība. Mana aizraušanās ar mīlestību un dzīvi ir atvedusi mani šeit, lai pastāstītu visiem, kā Dr Ozigidon atveda manu vīru, kurš bija prom uz 6 gadiem. Es biju apmulsusi un nomākta, kad mans vīrs, kuru es mīlu un loloju, vairs mani nemīlēja, bet izvēlējās bez iemesla pieķerties citai dāmai uz manu jūtu rēķina, padarot mani traku. Bet tā tagad ir visa vēsture, jo doktors Ozigidons ir pierādījis sevi cienīgs tikt saukts par patiesu un izvēlētu garīgās burvestības ārstu, jo viņš ir noslaucījis manas asaras, atvedot pie manis manu vīru. Vai jums ir nepieciešama bijušā atgriešanās vai esat saskārušies ar kādām problēmām un nepieciešama palīdzība, steidzami sazinieties ar Dr Ozigidon pa e-pastu: [email protected], kā arī viņa Whats-App +2349054750112

Gerda Gūtmane
pirms 1 gada
Vispár lieliski. Man ir ljoti lídzígas sajútas. Ir vajadzíba un vilkme atgriezties májás. No árzemém ir panjemts tas, ko varéja panjemt, bet ísto sajútu nekas nevar aizstát :)

Paula Katrīna Purmale
pirms 1 gada
Cik brīnišķīgi! Paldies! Paldies... Cik liegi ietvērāt visas juceklīgās sajūtas un mīlestības pret tēvuzemi, ka es beidzot jūtos saprasta- nedomāju tā viena, neesmu tāda te viena. Par savējiem, vienkārši esot. <3

Rihards Lozbergs
pirms 1 gada
Var jau droši dročīt kolektīvajā patriotismā, no sērijas: Šeit kaut kas ir; šeit ir mani senči; avotos plūst manas asinis un koku stumbri ir mani kauli, utt. utjp. Dienas beigās tā ir zeme, tikai vieta, bet sajūtas ir paša(s) kultivētas ilgas pēc mājām. Un vieta ir tikai vieta. Pietura. Kurā tāpat kā dzīvē, gadās pa nevēlamai personai. Bomzim, kurš aizņēmis soliņu, lai gulētu, bet viņu pavadošā čuru smaka aizņēmusi pieturu un 5m radiusu ap to. Un tā tu tur stāvi ar savu kabatlakata izmēra patriotismu un cerību, ka elpošana caur to, pietiks lai pasargātu no bomža pieturā, autobusā, darbā, mājās, sevī.

Helvijs Sebris
pirms 1 gada
Tava mājvieta, vide, kurā dzīvo, nav tikai zeme. Es pat teiktu, ka fizikālās formas ir kaut kas mazliet otršķirīgs, lai gan noteikti joprojām svarīgs. Atgriežoties Latvijā pārņem sajūta, ka esi nonācis pareizajā vietā, ka apkārtējie ir uz vienas lapas ar tevi. Tā nav nekāda mistika, drīzāk spēcīga sajūta - Kaupera vārdiem: "Te, starp savējiem".


Drīzāk tās ir ilgas tikt saprastam un tikt mīlētam bez iemesla. Man ļoti patika raksta doma par to, ka, esot citā zemē, tev ir jābūt iemeslam tur atrasties. Tur eksistēt. Tas ikdienā kā smaga migla lēnām aizsedz sauli. Latvijā elpa nāk vieglāk un ir skaidrs, kur atrodies.

Rihards Lozbergs
pirms 1 gada
un no bomža komentāros, obviously.

*rakstīts cerībā, ka lakatiņš autorei nevūs vajadzīgs

Rihards Lozbergs
pirms 1 gada
un no bomža komentāros, obviously.

*rakstīts cerībā, ka lakatiņš autorei nevūs vajadzīgs

Ginta Bite
pirms 1 gada
Paldies, Patrīcija!
Ļoti zināmas sajūtu gammas un atklāsmes. Vēl man zināms ir "pliķis sejā", no tuviem ģimenes cilvēkiem - kāpēc nebrauc uz Angliju (tobrīd mana mamma jau bija devusies turp)?
Atbilde ir vienkārša: esmu latviete un apzinos to no papēžiem līdz matu galiem. Tikai te, esot Latvijā, es spēju stāvēt ar abām kājām uz zemes un justies tai piederīga. Man vajag tos 4 gadalaikus, kas gan no karstuma, gan no sala liek degunam un pirkstu galiem degt! Vienlaikus sirdī just jūsmu un gandarījumu!
Man sāp sirds par to, cik daudzi tukši runā un "nekā" dara! Īstens saimnieks savu zemi (maizes devēju) neatdos, stāvēs, kritīs, dziedās un ars - svētku dienā karogu mastā kārs!

Ginta Bite
pirms 1 gada
Turpinājums, kas iepriekš neietilpa komentārā...

Tā vien gribas, lai katrs sajustu to, cik "garšīga ir brīvība"! Cik skaisti pavasara rīta saulē vītero cīrulis! Cik spēcinošu smaržo zeme, kad atkūst... Cik mierinoši tā iemieg zem lapām, kad rudens to klāj!
Cik skaista ir mūsu valoda, kad turam to godā un tīru!
Patiesi mīlu šo vietu, savas mājas - mūsu Dzimto zemi.
Atgādinājums latvietim - mēs izzūdam, tāpat kā mūsu pēdas smiltīs vēja pūstas...
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!