Aktualitātes
25.05.2021

Kaņepes kultūras centrs ziedojumos savācis jau teju 90 tūkstošus eiro

Komentē
0

Šobrīd rit pēdējā nedēļa Kaņepes kultūras centra ziedošanas kampaņā, kurā tiek vākta nauda KKC pastāvēšanai. Nupat savā feisbuka lapā KKC paziņojis, ka ar sadarbības partneru atbalstu izdevies savākt jau teju 90 tūkstošus eiro no mērķa summas – 150 000 eiro.

Kā ziņo KKC, 90 tūkstošu eiro atzīmei izdevies pietuvoties, pateicoties kultūrvietas partneriem un piegādātājiem. Vienlaikus lielu atbalstu snieguši arī KKC apmeklētāji un draudzīgās organizācijas – kopskaitā 1396 ziedotāji. "Mēs esam nenormāli priecīgi, ārprātīgi sajūsmināti, un katrā teikumā vēlamies iestarpināt "paldies", jo tāda tik tiešām ir kopējā sajūta mūsmājā – pateicība birst kā no pārpilnības raga, jo jūsu, kam pateikties, ir tik daudz! PALDIES!" feisbukā raksta KKC.

Kaņepes Kultūras centram var ziedot divos veidos – ar vienreizēju ziedojumu vai sevis izvēlētu ikmēneša summu automātiski ziedojot sešus mēnešus. Ziedot var Kaņepes Kultūras centra mājaslapā

Jau ziņots, ka Kaņepes Kultūras centrs uzsācis pūļa finansēšanas kampaņu, kuras laikā tiek vākts finansējums ēkas renovācijai. Ja remonts netiks īstenots, Kaņepes Kultūras centram nāksies izbeigt savu darbību.

Remontdarbu ietvaros Kaņepes Kultūras centra ekspluatējamā telpa palielināsies par 40%, tiks mainīts un siltināts jumta segums, atjaunota ēkas fasāde, veikts koka konstrukciju remonts un atjaunoti vai mainīti visi ēkas koka logi. Tāpat tiks izbūvēts vides pieejamības lifts, lai cilvēki ar kustību traucējumiem un bērniem ratiņos varētu apmeklēt kultūras notikumus ēkas otrajā stāvā.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!