Foto: www.facebook.com/Zoo.KKc/
 
Aktualitātes
31.05.2021

Kaņepes kultūras centrs savāc teju 100 tūkstošus un sola turpināt darbu

Komentē
0

31. maijā noslēdzās mēnesi ilgā Kaņepes kultūras centra solidaritātes kampaņa, kurā KKC vāca līdzekļus kritiski nepieciešamiem remontdarbiem. Kampaņas laikā izdevies savākt vairāk nekā 95 500 eiro un, kā norāda KKC, tas ir pietiekami, lai centra durvis arī turpmāk paliktu atvērtas.

Kampaņā KKC kopā atbalstījuši vairāk nekā 1500 ziedotāju – gan privātpersonas, gan uzņēmumi. Kampaņas rezultātā KKC arī turpmāk varēs atrasties pašreizējā ēkā Skolas ielā 15.

"Mēs esam pateicīgi katram atbalstītājam. Mēs nācām pie jums pēc palīdzības, pretī solot savu nākotni – un vislielākais paldies par to uzticību, ko esam saņēmuši, šī apziņa kutina sirdi! Pašlaik top dažādas idejas, kā jums visiem pateikties – kad būsim atkopušies no emociju karuseļa, par to ziņosim!" kampaņas noslēguma dienā rakstīja KKC.

Plānotie remontdarbi Skolas ielā 15 sāksies jūlijā, taču terase turpinās apkalpot apmeklētājus visu vasaru. Remontdarbu ietvaros Kaņepes Kultūras centra ekspluatējamā telpa palielināsies par 40%, tiks mainīts un siltināts jumta segums, atjaunota ēkas fasāde, veikts koka konstrukciju remonts un atjaunoti vai mainīti visi ēkas koka logi. Tāpat tiks izbūvēts vides pieejamības lifts, lai cilvēki ar kustību traucējumiem un bērniem ratiņos varētu apmeklēt kultūras notikumus ēkas otrajā stāvā.

Kaņepes kultūras centru iespējams atbalstīt arī turpmāk, ziedojot mājaslapā vai izīrējot telpas pasākumiem.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!