brigita silina
pirms 6 gadiem
Klāvs Sedlenieks nodarbojas ar "montāžu" - kaut kas no iepriekšējo gadu rakstiem, kaut kas no šīsdienas realitātēm. Paviršība lien pa visām šuvēm ārā, nemaz nav prieka lasīt tālāk, kad izlasīts apgalvojums, ka pašreizējais kultūras ministrs esot Dālderis. Kur tas laiks, kopš Dālderis jau citas druvas kopj, nevis ministriju. Un tāds ir sociologu mācītājs?

brigita silina
pirms 6 gadiem
sorry, sorry, sorry par manu iepriekšējo komentāru. Izrādās, ka esmu ielīdusi kaut kādā pirmskrīzes vai krīzes saķumposma rakstā. Kāpēc tāds te rēgojas? Vai tad aktuālu materiālu vairs nav? Vai arī šo uzskata par "mūžīgu vērtību? Kā saka, "tā runāja Klāvs Sedlenieks"?

ko_neko
pirms 6 gadiem
vai kāds grib atbildēt uz šādu jautājumu:
kam vajadzīgi šie antropologi?
proti sāksim ar to: vispirms nepieciešams noskaidrot, kas ir tā cilvēku grupa, kam šie antropologi vispār ir nepieciešami. viņi domā, ka meklē risinājumu, taču piedāvātie risinājumi vairāk izskatās pēc "nevardarbīgas pievienošanās" mesiāniskajam krieviskumam ar krievu valodas dominējošo lomu jau pēc pāris gadiem "jaunajā nākotnes valstī" ar nezināmu nosaukumu (varbūt arī būtu jākonstruē kāds īpaši tolerants valsts nosaukumveidojums).
GALVENAIS: varētu nodomāt, ka šādi risinājumi samazinās nodokļus, atsauks atpakaļ tautiešus no ārzemēm, padarīs poltiķus godīgākus, tautu apmierinātu un laimīgu un tādā garā. Kā tad!

dukurs
pirms 6 gadiem
re ku kivisildniks
ja mēs esam kārtīgi eiropieši
droši ticam
ka izmiršana ir seksīga
izmiršana ir trendīga
izmiršana ir gudra izvēle
izmiršana ir turpināties spējīga
izmiršana ir videi draudzīga
izmiršana ir manā gaumē
izmiršana ir jauneklīga
izmiršanai nav alternatīvas
izmiršana ir logs uz eiropas mantas klēti
uz eiroparlamenta kuluāriem
uz nozīmīgajām ietekmju grupu dibenistabām
iespējams pat uz guļamistabām

dukurs
pirms 6 gadiem
šausmas kaut kādas.
varbūt skolā nevajadzētu teikt -latviešu literatūra,bet Latvijas literatūra?
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!