Aktualitātes
30.03.2022

Kalnciema kvartālā notiks podkāsta "Zaļgalvis" ieraksts ar Mārtiņu Sirmo

Komentē
1

Podkāsta "Zaļgalvis" 2. sezonas noslēguma raidierakstā pie Rvīns Varde viesosies šefpavārs Mārtiņš Sirmais. Saruna notiks 2. aprīlī Kalnciema kvartāla tirgū un to varēs klausīties ikviens tirgus apmeklētājs.

No plkst. 11.30 līdz 12.30 Kalnciema kvartāla galerijā Rvīns Varde un šefpavārs Mārtiņš Sirmais sarunāsies par "zaļu" kulināriju, gastronomijas attiecībām ar ilgtspēju kā arī to, kā varētu izskatīties mūsu ēdamgaldi nākotnē.

"Zaļgalvis" ir raidījumu, rakstu un raidierakstu cikls, kurā rakstnieks Rvīns Varde kopā ar dažādiem ceļabiedriem pēta un risina dažādus ar dabu un ekoloģiju saistītus jautājumus, iedziļinoties tematā gan no fermentēšanas baktēriju, gan ciklonu kustības perspektīvām. Visi "Zaļgalvis" raidījumi, raidieraksti un raksti pieejami interneta žurnāla "Satori.lv" sadaļā "Zaļgalvis".

Projekts top ar "Latvijas vides aizsardzības fonda" finansiālu atbalstu.

Paralēli raidierakstam Kalnciema kvartāla tirgu varēs apmeklēt no plkst. 10.00 līdz 16.00.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
1

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!