Fragments no Alises Mediņas darba "Arbūza smaids"
 
Aktualitātes
20.03.2014

Kalnciema kvartālā notiks ikgadējās "Mākslas medības"

Komentē
0

No 29. marta līdz 19. aprīlim Kalnciema kvartāls sadarbībā ar Latvijas Mākslas akadēmiju aicina doties ikgadējās "Mākslas medībās" – apmeklēt jauno mākslinieku darbu izstādi un pārdošanu.

Izstāde-pārdošana "Mākslas medības" ir Kalnciema kvartāla un Latvijas Mākslas akadēmijas kopīga iniciatīva, kas gan mākslas zinātājiem, gan interesentiem vienkopus ļauj iepazīt spilgtāko pašmāju jauno mākslinieku darbus, kā arī tos iegādāties. "Mākslas medības" ir lieliska iespēja ne vien ielūkoties pašmāju mākslas aktualitātēs, bet arī sniegt būtisku ieguldījumu šo jauno autoru nākotnē.

"Mākslas medību" atklāšanas laikā vienam no izstādes dalībniekiem piešķirs īpašu balvu – iespēju rīkot personālizstādi Kalnciema kvartāla galerijā. Savukārt ikviens pasākuma apmeklētājs varēs klātienē satikt pašus māksliniekus, piedalīties radošajās darbnīcās, kā arī gūt vērtīgus padomus un uzklausīt ieteikumus mākslas darbu izvēles jomā.

"Mākslas medības" atklās sestdien, 29. martā, plkst. 12:00 Kalnciema kvartālā. Latvijas Mākslas akadēmijas studentu darbu izstādi, kas regulāri tiks papildināta ar jauniem darbiem, varēs aplūkot no 29. marta līdz 19. aprīlim Kalnciema kvartāla galerijā un Vīna veikala zālē, abas telpas apmeklētājiem būs atvērtas katru dienu, izņemot svētdienas, no plkst. 12:00 līdz 22:00.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!