Jānis Melnis
pirms 6 gadiem
Savā ziņā tas pat ir noderīgi - laiku pa laikam palutināt savas "pelēkās šūniņas" ar sardoniskas ironijas domgraudiņiem, kas nostāvināti blīvā intelektuālā mazohisma uzlējumā(..) Ziniet, nav ne vainas ... sāc labāk izprast latvja (šī dižā cietēja, mūžīgā bārabērna, sērdienīša kopš dzimšanas) dvēsles` stīgas ... sāc novērtēt to vareno simfoniju (saucas : "Dies` kāpēc Tu mums to nodarīji !?"), kas uz šīm stīgām tiek diendienā spēlināta(..) [Protams, nonstopā.] Sāc noģiest, ka latvis [Latvis ar lielo L ] ir īstens Dieva brīnumdarbs - Dievišķā spēka eminence savā vistīrākajā veidolā, kas aizsargājams ar ulmaņlaiku preambulām (lai šim, kas neatgadās!), kopjams un lolojams kā sarkanbalts pumpurs dzestrajos ziemeļvējos(..) un mūžam pieminams : kapusvētkos cildināms ! Likteņdārzā [ latvja "mūža mājās" ] godināms ! [ Ak, nākamās ķīniešu audzes : Likteņdārzā jums būs Latvi pieminēt ! Reizi gadā godināt ! ] Jo latvis ir/bija mīlošs, fifīgs un hipsterīgs (īsts "cukuriņš", kurš ebreju paglābs un sasildīs !) ne niedrīti lauzīs, ne zālīti mīs - viņš "Kaķīša dzirnavās" ligzdu sev vīs ! Un dziedās, un dejos, un nepagurs : kā poproka apvienība "The Sound Poets" (piemēra pēc), kuras dvēseliskās kompozīcijas skan lielveikalos "Maxima" (nopietni !), kā mudinājums sev pavalgu nenoskaust, i sunīti, kaķīti neaizmirst, jo latvis ir atvērts un hipsterīgs ! (Ak, ja notiktu brīnums, un Poruku Jānis no miroņiem celtos! Viņš noteikti darbotos poproka apvienībā "The Sound Poets" (uzstātos "Dziesmu svētkos" !), jo kā gan vēl nokļūt Debesīs !? Pa kādiem ceļiem mums zvaigznes mīt ?) Un žēlosim sevi, ak žēlosim !! Un, galvenais, lūdzējam padosim ! Yes, Paul !! Decadence forever !!!
P.S. Starp citu, forša profila bildīte : atgādina Raini dzīves norietā ! Pietrūkst vien bērnu pulciņa apkārt, kam bombongas padalīt(..) Bet galvenais, lai allaž būtu pilna ķeša ar intelektuālām "bombongām", ko "Satori" lasītājiem priekšā celt (..)
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!