Aktualitātes
21.05.2021

Kā izglābt pasauli ar stilu? Raidījuma "Drusku izglābt pasauli" 2. epizodes treileris

Komentē
0

Kā no mammas skapja "izglābta" blūze vai jauna apģērba meklēšana "humpīšos" spēj pozitīvi ietekmēt vidi? Par to nākamajā "Drusku izglābt pasauli ar Edgar Fresh" sērijā runās "Brīvbode" vadītāja Alise Ziemule-Zariņa un influenceris Rojs Rodžers.

Jau ziņots, ka biedrība "Ascendum" sākusi raidījumu jauniešiem par vidi "Drusku izglābt pasauli", kurā populārais jūtūberis Edgars Fresh kopā ar viesiem atraktīvā veidā aplūkos dažādas ar vidi un tās aizsardzību saistītas tēmas. Videi veltītā raidījuma 2. epizode būs skatāma "YouTube" kanālā pirmdien, 24. maijā, savukārt visus jaunumus par raidījumu meklē šeit!

Vienlaikus izziņots video izaicinājums, kurā iespējams laimēt velosipēdu. Lai tajā piedalītos, uzfilmē 15 līdz 90 sekundes garu video, dalies ar to savu sociālo tīklu platformu kontos un izmanto tēmturus #druskuizglābtpasauli un #druskuizglābt. Uzvarētāji iegūs iespēju vinnēt vienu no trim "Bottecchia" pilsētas divriteņiem!

Video sērijas tiek veidotas ar Latvijas vides aizsardzības fonda un apdrošināšanas sabiedrības ERGO finansiālu atbalstu.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!