jurniece
pirms 4 gadiem
Pavisam par ko citu. Lasot aprakstu, aizķēra termins "muzikāls numurs". Nesen dzirdēju vienas aktrises, kura bija apguvusi mūzikla veidošanu ASV, stāstu. Viņa formulēja tā, mūziklā dziedāšana nav muzikāli numuri , kas iestarpināti dramatiskā izrādē. Kas tad ir šis darbs? Mūzikls, muzikāla izrāde vai mūzikas automāta izrāde?

Sandra Važa
pirms 4 gadiem
Pārstāvu vidējo paaudzi. Man izrāde ļoti patika. Ja būtu nedaudz vairāk mūzikas, būtu ideāli. Nepiekrītu viedoklim, ka tā ir jauniešu izrāde. Tā ir izrāde visām paaudzēm, un ne tikai Jumpravas faniem.

Sunflower W
pirms 4 gadiem
Tur nav ko piekrist vai nepiekrist, viedokļi drīkst būt dažādi :) Tāpat kā recenzijas Kultūras Dienā un IR

Sunflower W
pirms 4 gadiem
Tā kā šī tomēr ir abonementu izrāde, tad man radās jautājums, cik daudziem no "jaunās un vēl jaunākās" paaudzes ir abonementi. Nav nekas pret eksperimentiem, bet ne uz to skatītāju rēķina, kam nav izvēles, apmeklēt vai neapmeklēt izrādi, jo ir abonements. Veidot izrādi par vidējās paaudzes pārstāvjiem, kas īstenībā domāta jauniešiem, ir diskutabli. Tad jau labāk skatīties tās "jauniešu" irzrādes, kas der visiem.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!