Aktualitātes
18.07.2017

Jūlijs kultūrtelpās "Stropi" veltīts Imantam Ziedonim

Komentē
0

Jūlija mēnesis kultūrtelpās "Stropi" veltīts Imantam Ziedonim, un, sadarbībā ar Ziedoņa muzeja, Ķengaraga un Mežaparka iedzīvotāji un viesi var iepazīties ar dzejnieka daiļradi un muzeja eksponātiem, dalīties atmiņu stāstos un fotogrāfijās par Ziedoni, kā arī veidot abu apkaimju pop up muzejus.

Visa jūlija garumā "Stropos" notiek dažādi pasākumi. Ķengaragā 20. jūlijā plkst. 19:00 notiks saruna ar "Laiks Ziedonim" vizionāri Aiju Melli, kam sekos zinātkāres centra "Zinoo" eksperimentu darbnīca, savukārt 27. jūlijā plkst. 19:00 apkaimes iedzīvotāji un viesi aicināti uz "Z" mēneša noslēgumu un muzikālās apvienības "Imanta Dimanta un draugi" koncertu.

Mežaparka "Stropi" 19. jūlijā plkst 19:00 gaidīs uz sarunu un dančiem ar "Laiks Ziedonim" vizionāri Ilgu Reiznieci, savukārt "Z" mēnesis tur noslēgsies 26. jūlijā ar grupas "Tautumeitas" koncertu.

Visa jūlija garumā "Stropi" aicina atnest savu stāstu, fotogrāfiju vai kādu zīmīgu priekšmetu saistībā ar Mežaparka vai Ķengaraga vēsturi un kļūt par savas apkaimes pop-up muzeja veidotāju; dalīties ar saviem stāstiem un atmiņām par dzejnieku Imantu Ziedoni, kā arī papildināt "Stropu" bibliotēkas grāmatu krājumu ar savu grāmatu un lasīt jau atnestās grāmatas "Stropos". Jūlija svētdienās "Stropi" aicina ģimenes paņemt līdzi piknika grozu un svinēt svētdienas kopā ar "Lielās Spēles", zinātkāres centru "ZINOO" un Jauno Fiziķu skolu. Aktīvākajiem apmeklētājiem dāvanas no Imanta Ziedoņa muzeja.

Ieeja visos pasākumos bez maksas. Mežaparka "Stropi" atrodas kultūras un atpūtas parkā "Mežaparks", Ostas prospektā 11, savukārt norādes uz Ķengaraga "Stropiem" atrodamas šeit.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!