Foto no izrādes "Ziedonis un Visums"
 
Aktualitātes
17.06.2021

Jūlijā darbu atsāks arī Jaunais Rīgas teātris

Komentē
0

Pēc deviņu mēnešu pārtraukuma jūlijā uz izrādēm atkal aicinās Jaunais Rīgas teātris.

Repertuārā paredzētas izrādes no iepriekšējām sezonām – "Dieviņš pillā", "Ziedonis un Visums", "Dukši", "Latviešu mīlestība", savukārt 9. jūlijā pirmizrādi piedzīvos Gata Šmita jauniestudējums "Krizantēmas".

Pirmā jaunā JRT izrāde, ar ko skatītāji varēs sastapties klātienē, balstīta Barbaras Pimas romānā "Same Tame Gazelle", kas publicēts 1950. gadā un ir atzīts par vienu no britu 20 gadsimta rakstniecības augstākajiem sasniegumiem. Izrādes galvenās varones ir divas neprecētas māsas, kas dzīvo nelielā provinces ciematā un katra savā veidā ir apsēstas ar vietējo garīdzniecību. It kā nenozīmīgi ikdienas dzīves notikumi iegūst episkus apmērus un stāsta par dzīves aizkustinošo un neparedzamo dabu.

Lomās Sandra Kļaviņa, Baiba Broka, Elita Kļaviņa, Andris Keišs, Jana Čivžele, Jānis Skutelis, Regīna Razuma, Gundars Āboliņš, Dāvids Pētersons. Izrādes scenogrāfs ir Mārtiņš Vilkārsis, kostīmu māksliniece Keita, muzikālo noformējumu veidojis Jēkabs Nīmanis.

Biļetes uz izrādēm jūlijā būs pieejamas no 18. jūnija plkst. 11.00 teātra biļešu tirdzniecības platformā. Visas izrādes jūlijā varēs apmeklēt tikai vakcinēti un/vai Covid-19 pārslimojuši skatītāji, uzrādot derīgu Covid-19 sertifikātu.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!