Aktualitātes
19.03.2020

JRT lasījumus turpina Vilis Daudziņš ar ticējumiem un pasakām

Komentē
0

Jaunais Rīgas teātris turpina akciju, kuras ietvaros ik vakaru kāds no teātra aktieriem lasa fragmentus no sevis izvēlētas grāmatas.

Ciklu iesāka Gundars Āboliņš ar stāstiem no Džovanni Bokačo "Dekamerona", savukārt mājāspalicējus turpina iepriecināt Vilis Daudziņš, kurš šim laikam izvēlējies latviešu tautas ticējumus par slimību un drudzi, kā arī pasakas.

"Dekamerona" noveles Gundara Āboliņa lasījumā klausāmas ik pēcpusdienu plkst. 15:00 teātra feisbuka kontā un "Vimeo", savukārt Vilis Daudziņš būs dzirdams katru vakaru plkst. 20:00, kad lasīs kādu no latviešu tautas pasakām, kas apkopotas Pētera Šmita sastādītajā pasaku un teiku krājumā.

Tikmēr no 20. marta ik rītu plkst. 10:00 teātra fanus iepriecinās arī Kaspars Znotiņš, kurš izvēlējies Kārļa Skalbes "Mazās piezīmes" – publicistisku rakstu kopumu, kas savulaik dēvēts arī par "latvju Bībeli". Kā sola teātris, šībrīža lasītājiem pamazām pievienosies arī citi JRT aktieri.

Visi Jaunā Rīgas teātra aktieru lasījumi pieejami teātra "Vimeo" kontā un feisbukā.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!