Aktualitātes
27.02.2023

JRT kā "radošo neveiksmi" atceļ gaidāmo pirmizrādi "Gogolis. Nature morte"

Komentē
0

Jaunais Rīgas teātris (JRT) atcēlis gaidāmo Ulda Tīrona iestudējumu "Gogolis. Nature morte", pirmdienas rītā paziņojis teātris.

Iestudējuma pirmizrāde bija paredzēta šonedēļ. Tas veidots pēc Nikolaja Gogoļa stāsta "Veclaiku muižnieki", un lomās spēlētu Čulpana Hamatova, Gundars Āboliņš un Kaspars Znotiņš. Bija plānots, ka šajā izrādē Hamatova runātu latviski.

"Jaunais Rīgas teātris atceļ izrādi "Gogolis. Nature morte", jo šoreiz nav sanācis. Radoša neveiksme. Teātrī (tāpat kā dzīvē) tā mēdz reizēm notikt," pirmdien "Facebook" raksta teātris.

Līdz ar to tiek atceltas visas plānotās izrādes. Nauda par iegādātajām biļetēm tiks atgriezta bankas kontā desmit dienu laikā, un atcelto izrāžu biļešu īpašnieki saņems kodu, kas kompensēs "Biļešu Paradīzes" komisijas maksu un sniegs iespēju iegādāties biļetes uz JRT izrādēm šajā sezonā ar 5% atlaidi, norāda teātris.

 Jau ziņots, ka šis ir pirmais JRT jauniestudējums jaunajā gadā un arī pēdējais šajā sezonā.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!