Skaisle Jatalniece
pirms 4 gadiem
Reiz ar autobusu braucu no Rīgas uz savu dzimto pilsētu . Man aizmugurē sēdēja divi jauni puiši. No sarunām sapratu , ka tas viens ir tikko ielidojis Rīgā, ka dzīvo un strādā ārzemēs.
Vietējais jautā "ārzemniekam" -cik ilgi būsi mājās.
''Ārzmenieks" atbild - nu sasveicināšos ar mammu, pajautāšu kā iet un vakarā braukšu atpakaļ uz Rīgu. Ko es pie viņas darīšu , sāks vēl purpināt un kasīties.

Protams, ka mums ir izcili jauno cilvēku sasniegumu paraugi , starp citu, arī par tiem varētu vairāk un biežāk rakstīt. Bet - tā nespēja sarunāties , saprasties mums kā sabiedrībai, tā jau sākas ģimenēs. Kad erekcijas problēmas ir izrunātas, varbūt iespējams parunāt par nemīlestību. IR jaunākajā numurā savas domas pauž Ralfs Eilands. Pārsteidzoši ,"ieraudzīju" viņu pilnīgi citādu. Labāku.

Skaisle Jatalniece
pirms 4 gadiem
Es domāju, ka noteiktā vecumā erekcijas problēmas var būt eksistenciāli svarīgākās , pavisam noteikti.
Tāpat saprotu, ka neviens nav izticis, bez tā satraucošā posma dzīvē , kad ar uzvedību tiek testēta līdzcilvēku reakcija un sajūtas gan par savu uzvedību , gan līdzcilvēku attieksmi . Psihiatri saka, ka veslīgai psihei ir nepieciešams iziet visu un visa noliegšanas periodu un sacelšanos pret visu un visiem - tā stipri vispārinot to šeit pieminu .
Mēs visi , vismaz pagaidām - par spīti feministēm un visiem citādajiem ,jeb visādām minoritātēm , tātad - par laimi cilvēku vairākumam - mēs joprojām esam dažādi un citādi un tāpēc šī pasaule spēj vēl izkonkurēt virtuālo .... mani šausmina doma, ka visi būsim vienādi. Labi - man tas nedraud - gadiņi jau un tomēr....

Konkrēti mani ļoti ļoti ļoti interesētu jaunās un vēl jaunākās paaudzes domas un secinājumi par sabiedriskajiem procesiem valstī. Manā sapratnes līmenī būtu labi, ja arī par to stāstītu jaunieši , ja tas būtu līdzsvarā ar visu citu.
Bija video ar jaunajiem politiķiem, tai skaitā no SC. Vērtīgi noskatīties, bet mans ! iespaids bija, ka tie jaunie politiķi runāja to pašu un tāpat kā jau esošie politiķi. Jo visi kā viens runāja par to , ko vajadzētu panākt, bet tikai retais un arī tikai garāmejot izteicās par to , kā iespējams sasniegt vārdos sludināto

Bieži tiek uzsvērts , cik homofobiska un visādi citādi nelietīga sabiedrība esam, bet - vai nav tā,ka jaunie domā, ka vecie tantuki ir tie nīdēji , bet tantuki domā, ka jaunieši smadzenes un savas dzīves attiecīgi nopīpējuši un ne uz ko nav spējīgi

WhenWeAll FallAsleep
pirms 4 gadiem
ir grūti identificēties ar to nespēju dīlot ir vērts dzīvot

Lakrica Lakrica
pirms 4 gadiem
Tākā dzīvē nekādu sasniegumu/pieredzes ar ko padalīties nav, tad kā ierasts padalīšos ar savām vājībām. homo vulgaris, but thats allright.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!