Jānis Joņevs
pirms 6 gadiem
Reini, grāmatu var nopirkt pa taisno no Mansarda:
http://www.apgadsmansards.lv/lv/

Gogolis N.
pirms 6 gadiem
negribas jau Jūs kritizēt, bet ... nnn... kā lai pasaka. Nu vajag prast labāk, ja publicējas. Esi kādreiz balsī pārlasījis, kas uzrakstīts? Un tas ir labais - mamma man desmetālistam pirka krekliņus ar īpašiem uzrakstiem :) : ) ui, jūs skarbi veči bijāt :)

ikakulla
pirms 6 gadiem
Lūk, tas ir tas, kā man pietrūkst - periodikā publicētu grāmatu fragmentu. Recenzijas, protams, arī laba un vajadzīga lieta, bet man, kā grāmatu lasītājai svarīgi ir arī šādi fragmenti. Pēc tiem bieži vien daudz labāk varu sajust, vai šo grāmatu gribu pirkt un lasīt.

andra neiburga
pirms 6 gadiem
Laba grāmata, milzīgs prieks. Spilgtākais, kas pēdējos gados uzrakstīts latviešu prozā.
Es nesaku, ka man nebūtu pilnīgi nevienas kritiskas piebildes, taču tās ir samērā mazsvarīgas, domājot par kopumu, par šo brīvi, viegli, asprātīgi un smeldzīgi, galvenais - vienkārši un nesamocīti uzrakstīto pieaugšanas stāstu.
Ļoti gaidīšu nākamos darbus.

Reinis Runcis
pirms 6 gadiem
J.Joņevs izšāvis un, pašam negaidot, trāpījis, nav svarīgi, kur vai kam, bet škrobīgi - kad Tu beidzot esi nobriedis izlasīt vietējo celmlauzi, tad grāmatu veikalā... aplauzies. Veiksmīgu izviršanu arī turpmāk, bet lielākā tirāžā!
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!