Um "Hor
pirms 2 gadiem
"Tomēr gribētos, lai šāda kvalitāte būtu pieredzama arī plašākā, nacionāla mēroga ainā, kur joprojām – it īpaši politiskā līmenī – valda konservatīvisms un viduvējība"

Liekuļi, atveriet acis! Latvijas politikā jau sen vairs nevalda konservatīvisms. Un mākslā ne tik!

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Lai gan inteliģence jo īpaši radošā ,vienmēr uzskatījuši ,ka ir piedzimuši par augstvērtī gākām būtnēm, tad tomēr vieni ,bez masām tie eksistēt nespēj. Un lūk, kas notiek ar masām- sabiedriskais tv - ltv1 - safabricē ziņu raidījumu par pretkorupcijas aktīvistiem kā Astras piemiņas un Latvijas valsts un cilvēku apgānītājiem. Ka valsts prezidents hūtītē silda cepuri,kamēr pat likums,ne tikai morāle un ētika paredz to noņemt- par to tie paši mediji neziņo. Es par to uzzināju no tiem pašiem nra vai puaro.
Ltv šefene Roķe šādas mediju manipulācijas nosauca par sabiedrisko labumu. Nūuuu - ja tā ,tad jau putins ar saviem meliem arī nodarbojas tikai !!! ar sabiedriskā labuma radīšanu savējiem.
Citiem vārdiem- Latvijas čekisti- sorosisti varo smadzenes masām.
Mēs nezinam,kam vairs ticēt,kam uzticēties. Pasaule ir zaudējusi savu orbītu un mēs esam brīvā lidojumā.

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Nu neatvērs neviens satorists acis. Nu nevajag lieki cerēt un satraukties.
Lūk, IR lasu par Vāciju, elle un indija - 4.lielākā ieroču eksportētājvalsts pasaulē, bet uz Ukrainu ieročus nesūtīs,tik līķratus. Tā esot labāk? Kam? Man elpa aizraujas un zosāda uzmetas.
Vai - kodolstacijas bija slikti,ka Baltijas jūru izvarot 2x un atkarīgiem no Krievijas kļūt- tas labi.
Kas tad tā par ES ,ja Vācija īsteno savu - neatkarīgu politiku, vadoties tikai no savām interesēm?
Es nemaz nerunāju,nerakstu par viņu iekšpolitiskām problēmām.
Lūk,ko nozīmē kreisie liberāļi,kad ir pie varas. Tāpat kā čekisti sludināja,ka grib lai visiem labi,bet parūpējās tikai par sevi.

Saulespuķe W
pirms 2 gadiem
Pilnībā piekrītu. Kultūras pasākumu kvalitāte šobrīd ir zema, ar retiem izņēmumiem. Pēc kārtējā pasākuma / izrādes aizvien biežāk uzdodu sev jautājumu - vai tas bija tā vērts, lai riskētu ar savu veselību. Varbūt labāk būtu palikt mājās un lasīt grāmatu.

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Savulaik Neputns izdeva ļoti skaistu grāmatu par A.Hermaņa izrādēm, ar NN recenziju tekstiem. Un - lasīju pašas atzīmētos citātus, skatījos bildes.
Un kārtējo reizi nospriedu- nu ir Kairišs Hermaņa ideju plaģiators,nu ir.
Piem., K.Hauzera zemes kaudzes 1x parādījās Hermanim, Kairišs to plaģiēja izrādē par vācbaltiešiem. Vai daudzie Smiļģi paņemti no daudzajiem Ziedoņiem.
Un dailes teātris padarīts par tādu A/ Par tramplīnu - no iztēles par tām smakām vien man apetīte zūd un nekāda tāda māksla, kaut puse Holivudas mani - brīvības ilgotāju uz daili vairs nedabūs.
Māslnieks var būt sapucējies uz to smukāko, noberzējies līdz ph līmeņa robežai,bet ja tur nav dvēsele, nav ceļa uz patiesību, tad nekā tur arī nebūs.
Un ja nav izglītota skatītāja, tad ģēniji zaudē savu nozīmi. Arī fakts.
Nu tā. Divus gadus neesmu bijusi nevienā pašā izrādē. Bet nav zaudējuma sajūta par to.

Saulespuķe W
pirms 2 gadiem
Nuja, es jau arī prātoju drīzumā ierobežot savas kultūras aktivitātes līdz baletam un JRT. 

Gan Bei
pirms 2 gadiem
Jāsāk ar sevi. Intelekts notrulina cilvēcību. Tāpēc arī šķiet, ka "nevienam neinteresē izglītība un zinātne".
Ja jau notiek "intīmi un privāti pasākumi", tad tā nav pārējās publikas atbildība censties ielīst nišās.
Veiksmi sevis pētniecībā!

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
nu redz, žēlojas un raud,
tādiem , kā man atņem pēdējo - ņaudēšanas nišu , ko tad es darīšu, ka pēkšņi visiem viss būs slikti?

Bet- manuprāt, autors, jau tomēr varētu sākt ar sevi - ar satori. Davai! saņemieties - piemēram, baigi ātri žvīks- žvāks -žviks satori no trases nocēla Pārupu.
Tagad la.lv raksta
w.la.lv/nesaks-kriminalprocesu-pret-vardarbiba-vainoto-makslas-kritiki-policija-skaidro-kapec
Policija resoriskās pārbaudes laikā veica iespējamo cietušo apzināšanu, kā arī uzdeva pārbaudes materiāliem nepieciešamos jautājumus, taču, ņemot vērā, ka pārbaudes veikšanas laikā policija nesaņēma iespējamo cietušo nedz pieteikumu, nedz atbildes, kas ļautu pilnvērtīgi noskaidrot notikušā apstākļus, nav pamata turpināt pārbaudi, apstiprināja VP preses pārstāve Ilze Jurēvica.
Ņemot vērā minēto, pieņemts lēmums par atteikšanos sākt kriminālprocesu.
Jau ziņots, ka pārbaudi policija sāka pērnā gada nogalē.

Lūk, izskatās , ka sorosistu -satoristu aprindās tā tāda jauna tradīcija - spriest tiesu pirms tiesas lēmuma, pirms pierādījumiem. Tukuma puisi - apzināti nerakstu viņa vārdu, pasludināja par geju dedzinātāju visai pasaulei, Interneta portālos to informāciju neviens nav atsaucis. Nespēju iedomāties, kā viņam jājūtas, ja visapkārt bļaustās par taisnību un tiesiskumu,tikai uz viņu to neattiecina.

Tagad par Pārupu tas pats. Nu ja reiz sāka, tad vajadzēja iet līdz galam. Tagad es nezinu , kas īsti ir noticis? Vai tāds pats izdevīguma tirgus starp diviem mīlniekiem, kā starp politiķiem, kuri tirgo amatus? Kāpēc Pārupu satori notiesāja un metaforās izsakoties pakāra un apraka un tad izrādās, ka netaisnīgi, nepamatoti?

Kāda var būt sajūsma par prātā sajukušu pasauli? Vai māksla, kultūra to glābs? Vai kultūra ir patiesa? Tā automātiski? Tā es esmu mākslinieks un patiess, bet tu komentāru škricelētāja un nepatiesa?

Kur dialogs? Un kārlis vērdiņš lai nelielās - ja bagāti onkuļi to prieku studēt ASV apmaksā ir ok, bet patiesība ir tāda, ka ASV brūk un jūk pa visām vīlēm un pamatu pamats tam ir izglītības superzemais līmenis. Jā tur ir saules zemes ģēnijiem, bet pūlis notrulināts gadu desmitiem un tam ir sekas un šo virzienu Latvija , ar tā paša satori palīdzību arī iet

Tā kā, labi, ka KV ir labi un HEZ ir labi, bet vispār viss ir ļoti loti slikti

Jā un Piena Ceļā esot jauns superspilgts objekts parādījies. Vai Jēzus otrreizējā atnākšana?

Julija Berkovica
pirms 2 gadiem
yes, es arī piekrītu par kopējo kultūrsocialpolitisko fonu, un gaisa kvalitāti... tomēr, "sajūsmas" meklējumi ir iekšējais process, un to nekādi nevar uzticēt ministrijai.

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
nav tiesa, ministrija ir tā, kas dala naudu - mēs maksājam nodokļus un ta ir mūsu nauda un tie ir km llēmumi vai to naudu atdod izredzētajam minimumam netaisnīgā, negodīgā veidā, vai tomēr godīgi un taisnīgi sadala , lai tiek visiem -
tas, ka Latvijā padziļinās sociālais netaisnīgums - tas ir fakts. Igaunijā ir cik tur reizes zemāks kā Latvijā korupcijas rādītājs un tur cilvēkiem ir iespeeja noteiktās dienās muzejus apmeklēt par velti - galvenais, ka tur vispār tajos muzejos/ izst.zālēs ir ko redzēt un tur ir atvērti jauni , kamēr Latvijā agonē vecie, tukšie muzeji

Latvijā toties ir visaugstākais alkohola patēriņa līmenis Eiropā. Un vari sevi izpreparēt pat uz kirurga galda , nekas nemainīsies, sajūsma netiks atrasta, jo tās vienkārši nebūs - tā būs dziļi noslēpta korumpantu makos un kontos un ...nu labi - es sēžu siltumā un mīkstos deķos un baudu skatu aiz loga - dzīvās gleznas ar trakām vārnām - goda vārds trakas , uzlaižas augstāk un tad ļauj vējam sevi mētāt - bet nu vārnas ir vārnas

Lakrica Lakrica
pirms 2 gadiem
Wauuuv. Piekrītu. Kā sastāvējies gaiss.... labi pateikts. Tikai man liekas, ka kuktūrh nevajadzētu īpaši saistīt ar ministriju. Tam nekāda tieša sakara ar kvalitāti nav, ar apjomh maybe budžeta vairāk vai mazāk. Bet es uzrakstīju vāju neskanīgu dziesmu, dzejoli grāmatu, gleznu, tam ar politiku nekāda sakara nav un ar budžetu arī. Bītliem bija trīs akordi lai brīnišķīgi radītu

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
nu - es nenromāli baidos apkārt staigāt, bet vienā agrā rītā biju LNMM pirmā apmkelētāja , lai apksatītu Pauļuka izstādi. Un es nezinu, man kaut kas pietrūka. Laikam jau tā sajūsma. Man pakaļ staigāja zāles uzraudze un visu laiku aizrādīja, lai gleznām tik tuvu savu degunu nebāžu, bet es bāzu tik un tā, jo tas bija vienīgais priekš - ieelepot, ievilkt sevī to krāsu gammu - kaut kas ļoti ļoti man pietrūka tai izstādē, kaut ko citu biju gaidījusi , bet varbūt vaina ir pašā -
kā bija skolā - visus , kuri sporta stundās augstlēkšanā pārlēca noteiktu augstumu nolika vienā pusē, kuri nepārlēca - nolika otrā pusē. Un bija jālec arvien augstāk. Varbūt arī tagad tā ir - kad esi tik daudz baudījis - tad ir grūti sevi pārsteigt

es reiz iepazinos ar vīrietis, kurš man paziņoja, ka viņu interesē tikai ekstrēms sekss, ka gultā viņam vairs neesot erekcija - nu ? Ko teiksi? Tu tā gribētu - visu laiku ekstrēmi? Es nē . Un vispār ekstrēmi nē.
Nu labi - starp citu, šorīt 10 x klausījos Austin Glamour girl. Tāda es gribētu būt, bet nebūšu nekad. Un škiet, ka tas nekad mani uzbudina vairāk kā tas glamour un tas girl
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!