Platača Skatījums
pirms 6 gadiem
Šiet būtu jāvērtē vēl viens aspekts, kas palīdz izprast bārdu fenomenu - hipsteru mīlestība uz boksu. Manā skatījumā, šīs maskulīnās izpausmes vienkārši izbalansē to iekšējo sievišķīgo trauslumu un padara veģetārismā izstīdzējušo ķermenīti skatāmāku un vīrišķīgāku.

Janis Kuze
pirms 6 gadiem
Tiek aizmirsta Islāma ietekme. Modes vēsturnieki šobrīd to tā traktē. Tā ir Islāma ietekme pop-kultūrā, sevišķi attiecībā uz pilnbārdu un skūtu galvu. Aizsākums ir ASV karš Irākā un Afganistānā, kur militāristi sāka pieņemt vietējo "skarbo veču" tēlu ar bārdu. Atcerēsimies agrāk visi supermačo militāristi pat popkultūrā bija gludi skūti un bija pat svarīgi to uzsvērt ar ttiečigām epizodēm filmā, kur par spīti apstākļiem ar durkli skujās varonis, Rembo, Commando, utt. Tagad kārtīgs militārists ir "operators" ar bārdu izgājis karus kādā no Islāma valstīm.

Nils Blums
pirms 6 gadiem
raksts pilnīga kaka, bārdas veči (uzsveru veči (ar pautiem)) ir audzējuši vienmēr, paskatās 70, 80 gadu fotogrāfijas, hokejisti visi ar bārdām, dažāda veida ūsām. Es teiksim bārdu audzēju jau no 2002 gada, kopš 16 gadu vecuma, vārdsakot kopš viņa man aug. Un personīgi es domāju bārdai nav nekāda sakara ar hipsteriem, vecenēm bārda neaug, večiem aug, simple as that - man ir bārda (tiem kuriem nav sprieziet paši par sevi). Kas gan jāpiemetina, bārda (it īpaši ūsas) ir jākopj, tākā nekāda cūkošanās arī nejiet krastā.

gatisk
pirms 6 gadiem
liekas, ka precīzāk būtu bijis pētīt ūsu audzēšanas popularitāti, jo bārdas audzē tie, kuriem zarna par plānu staigāt tikai ar ūsām

Cristal Jolie
pirms 6 gadiem
tev nevis ūsas un bārda jākopj,bet valoda.

Kristīne Vaksa
pirms 6 gadiem
6. atsauces raksts ir lielisks!

dzimmijs13
pirms 6 gadiem
Tā, jāatceras šis smukais svešvārds, zināšu kā darbā apsaukāt jauniešus! Tiesa, līdz deviņpadsmitā gadsimta Londonas vai NY dendiju daždažādajiem vaigu bārdu veidiem mūsu pog....pogonofīliem vēl tālu. Varbūt arī tādu māksliniecisko bārdu kvalitāti arī nesasniegs, jo domāju ka tolaik kungiem tās veidoja bārddziņi, nevis paši. Piedevām, kurš šodien būtu ar mieru gulēt ar ūsu saiti?

Wolfs
pirms 6 gadiem
Senajā Romā jauni vīrieši valkāja bārdas, bet vecie - nē. Tā kā nekā jauna te nav.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!