Aktualitātes
17.02.2021

Jaunā teātra institūts aicina pastāstīt par savām idejām

Komentē
0

Atsakoties no laikietilpīgām projektu formām un piedāvājot dialogu, Latvijas Jaunā teātra institūts (LJTI) līdz š.g. 7. martam aicina radošo nozaru profesionāļus, studentus un citus interesentus dalīties koprades un vietrades idejās.

LJTI vēlas uzklausīt gan pandēmijas laika pētījumus un ieceres, gan nākotnes plānus bez noilguma, neierobežojot ideju formu, raksturu un izpausmi.

Ar savām pārdomām LJTI komandu iespējams iepazīstināt, iesūtot atbildes uz pāris jautājumiem. Radošās norādes kalpos par kopīgu iedvesmas avotu, veidojot starptautiskā jaunā teātra festivāla “Homo Novus 2021” programmu, kā arī citus LJTI nākotnes projektus.

Savas refleksijas iespējams apspriest institūta komandu arī tiešsaistē, attālināti pievienojoties uz sarunu katru piektdienu "LJTI iezvanā" no plkst. 9.00 līdz 11.00. Ja nepieciešama palīdzība pieteikuma sagatavošanā, LJTI aicina zvanīt uz telefona numuru +371 67228477 vai rakstīt uz e-pastu LJTI radošajai direktorei Bekai Bergerei ([email protected]).

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!