Aktualitātes
23.07.2019

Jau septīto reizi Kāla ezerā notiks "Ezera skaņas"

Komentē
0

17. augustā Vestienā, Kāla ezerā, simtiem laivu mūzikas pavadībā sagaidīs saullēktu festivālā "Ezera skaņas".

Šoreiz notikumam, kas sāksies jau pulksten 4.00 no rīta, dots nosaukums "Ceļš sākas šonakt. Es dodos mainīties", jo tas tematiski pētīs zemūdens dzīles, pielīdzinot tās cilvēka zemapziņas plašumiem. "Ikvasaras maģiskākā nakts ir izteikti draudzīga dabai, tā sniedz nepieciešamo miera un harmonijas devu mūsdienu vienmēr steidzīgajam cilvēkam, tā atraisa un saliedē," raksta pasākuma organizatori.

Šī gada programma aicinās koncerta apmeklētus nodoties nezināmajam un iegremdēties tumsā, imitējot ceļojumu uz cilvēka zemapziņas dziļākajiem apcirkņiem. "Diemžēl pasākums notiek vien reizi gadā, tādēļ tam piemīt mirklīgs raksturs. Sajūtas un atbrīvošanās līmenis, kas pārņem personu, atgādina sapni, kurā apmeklētāji kustas nojaušamā virzienā, orientējoties tikai pēc skaņas un savas izvēles," skaidro pasākuma veidotāji.

Muzikālais pasākums "Ezera skaņas" tradicionāli sākas vēl pirms saullēkta. Šajā tumsas pavadījumā par festivāla norisi liecina vien laivas stiepjošs cilvēku pūlis, kas tiecas nokļūt ezerā.  Muzikālā notikuma miglas apņemto skatuvi un "īsto ceļu" iespējams atrast vieglāk, kad ezera vidū parādās pirmie gaismas objekti un pirmās skaņas. Muzikālais baudījums pieaug līdz ar gaismu un piedzīvo kulmināciju, saulei uzlecot.

Biļetes uz festivālu pieejamas "eKase.lv". Organizatori atgādina, ka ieejas biļetē nav iekļauta laivas noma. "Ezera skaņas" piedāvā laivu rezervāciju katrā Kāla ezera ostā, un to var iegādāties kā papildu biļeti. Laivas nomas cenā ir iekļautas arī drošības vestes.

Informācija par muzikālo pasākumu "Ezera skaņas" pieejama arī festivāla oficiālajā mājaslapā. Ieeja pasākuma ostās tiek organizēta jau 16. augustā no plkst. 20.00.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!