Dead Bull
pirms 6 gadiem
Tā nu gadījies, ka geto jauniešu subkultūrā skaitās kruta būt it kā noziedzniekiem, vismaz pabūt apcietinājuma, ja ne cietumā – respekts no rajona pacaniem garantēts. Tikai turienes policisti jokus nesaprot, un spēlītes ar nepakļaušanos un pretošanos var beigties letāli.

Edge, ja nu tevi kādreiz dzīve ienesīs ASV, atceres, ka, nepakļaujoties policijas pavēlēm un vēl izrādot pretošanos, ir ļoti liela varbūtība dabūt lodi. To, ka nebiji bruņots, noskaidros tikai pie līķa apskates. Ieroču lietošanos noteikumi ASV policijai ir citādi nekā kādreiz PSRS. Ja reiz šauj, tad dzīvības saglabāšana ir otršķirīga. Pirmkārt, lodei ir jāsasniedz mērķis un tur arī jāpaliek, t.i., nekādā gadījumā nedrīkst ciest trešā puse. Tādēļ policisti tēmē korpusā, un attiecīgi letāls iznākums ir ļoti bieža parādība.

Edge
pirms 6 gadiem
Paskatoties uz visapkārt notiekošo, ir grūti viņam to pārmest.
=================================================================================
Tieši pašlaik, sēžot mīkstā krēslā un malkojot Aldari, skatos CNN - reportāža no "pērtiķu planētas", pilsētiņas Fergusonas/Ferguson. Nu, vai padomju propagandas teiciens par afroamerikāņu šaušanu ASV neatbilda īstenībai? Bet ku pārmest "auseklīšu mafijai".....
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!