Aktualitātes
23.12.2020

Izziņo nākamā gada "Sansusī" un festivāla ziemas epizodi

Komentē
0

Uzsākta biļešu pārdošana uz astoto "Sansusī", kas nākamgad Aknīstē notiks no 13. līdz 15. augustam, kā arī izziņota festivāla ziemas epizode, ko varēs noskatīties tiešsaistē.

Festivāla komanda seko pandēmijas gaitai un cer, ka arī 2021. gads nebūs izņēmums un jau astoto reizi rezidenču centrā "Susēja" notiks alternatīvais mūzikas un mākslas notikums, teikts paziņojumā presei. Festivāla mājaslapā pirmās pārdošanā nonāk 50 triju dienu biļetes par 35 eiro. Vienlaikus festivāla mājaslapā un feisbukā jāseko līdzi informācijai, lai uzzinātu, kur 31. decembra vakarā varēs novērtēt speciāli gadu mijai gatavotu "Sansusī" ziemas epizodi. 

Festivāla "Sansusī" vadītājs Armands Siliņš: "Šobrīd aktīvi turpinām plānot nākamo gadu, lai, kā Varis Klausītājs katra festivālā beigās saka, – noslēgtu iepriekšējā gada festivālu. Tādēļ jau šobrīd piedāvājam sev vai kādam savam mīļajam zem eglītes nolikt biļeti uz festivālu."

Šobrīd pārdošanā nonāk tikai triju dienu biļetes pieaugušajiem un bērniem. Kad pirmās 50 biļetes būs pārdotas, vai būs iestājies 7. februāris, cena mainīsies. Arī nākamgad festivālu atbalstīs Valsts kultūrkapitāla fonds.

Vienlaikus festivāla komanda 31. decembrī piedāvās sveicienus no festivāla draugiem un komandas.

Armands Siliņš: "Veco gadu pavadīt un Jauno sagaidīt šoreiz varēs ar "Sansusī" ziemas epizodes ierakstu. Vakars sāksies ar šā gada festivāla zaļumballes ierakstu. Pēcāk muzikāli nopietni izklaidējoši numuri sagaidāmi no "Sansusī" lokā plaši pazīstamiem māksliniekiem – Agneses Egliņas, Alda Liepiņa, Evarta Melnalkšņa, Platona Buravicka, Gunas Zariņas, Pētera Trasuna,  Ēvalda Lazareviča, Ivara Brīnuma, Sintijas Siliņas, Jurģa Klotiņa, Gerda Lapoškas, "Alejām", Arvīda Zvaguļa, Jurģa Volodina un manis paša."

Precīzu laiku un vietni, kur skatīties "Sansusī" ziemas epizodi varēs uzzināt sekojot informācijai festivāla facebook un mājaslapā.

Plānots, ka "Sansusī" jau no 9. augusta sāksies festivāla būvēšanas nedēļa, lai no 13. augusta pilnā sparā baudītu dažādus joprojām nekur neizsludinātus priekšnesumus – gan kamermūzikas, gan skatuves mākslas, gan dažādus starpdisciplinārus mākslas notikumus.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!