Clara Smith
pirms 1 gada
Contact Dr Ozigidon if you have been trying to conceive, I never thought I'd be writing this message but after 5 years of infertility and nearly lost my marriage due to not being able to have a child after suffering from PCOS and my TUBES ARE TIED, and severe endometriosis and scanning, I was told that IVF was the only option. This was something we could not afford and had almost given up hope of becoming a parent. A friend of mine recommended Dr Ozigidon to me and persuaded me to contact him, I finally contacted him and he made a spiritual breakthrough to get me pregnant with his powerful spell, within 2 weeks I was pregnant (naturally!!!) and my tube was untied as instructed by this powerful sorcerer. Now! I gave birth to healthy twins in February. I am writing this testimony for those women who are facing the same challenges or even more, depressed with no light at the end of the tunnel. Give Dr Ozigidon a try to help you solve your problem, and hopefully you'll have the same success that I have had. His email address ([email protected]) . Call or Whats-App him +2349054750112. I wish you all happiness in your marriages.

Rena Rena
pirms 1 gada
Noskatījos minēto interviju ar Stankeiču ar lielu interesi. Paldies viņam par drosmi un uzdrīkstēšanos. Nav jau tā, ka katoļi ir vienīgie, kuri ir pret abortiem, viņi ir gandrīz vienīgie, kuri, vismaz Latvijā, drosmīgi pauž savu viedokli. Un par to saņem naidu.

Skaisle Jatalniece
pirms 1 gada
Nu Agra,kā krievi smuki saka - vot i prijehaļi. Par jums ir tas teiciens.
Jūs te sludiniet,siekalām šļakstoties, cik svarīga ir brīvība, izvēles brīvība utt.
Bet man gan jūs ar knipi pa pieri un pamācījāt paklusēt,tik daudz nerakstīt komentārus un vispār darīt kaut ko vērtīgu. Nu klau? Citi , t.i. - es lai aizveors,jo Agra atvērsies un izbļaustīsies?

Un otra lieta- es esmu par brīvību veikt abortu, bet - jautājums - vai ir normāli,ka 21.gs. vēl jāveic aborts?

It kā cilvēce progresē,bet arvien biežāk rodas iedpaids,ka pa spirāli laižamies uz leju.
Izsargāties var sieviete,var vīrietis; farmācijas industrija taču nevis iet uz priekšu,bet auļo. Ir varianti. Kāpēc cilvēkiem neuzņemties atbildību un izsargāties no grūtniecības,nevis to pārtraukt ,ik tā būtu nieka lieta nogalināt embriju?

Ko teica katoļi nezinu, man viņi ir tādi pat liekuļi kā satoristi sorosisti- iztaisās par smalkajiem,bet rupjāki par zirga deķi ir.

Un vēl. Man nepatīk,ka te Latvijā sēžot visi , nē daži, ir baigi gudrie pamācīt,kā amerikāņiem jādzīvo. Nu kas tā par modi. Paši izlems un paši zinās kas ir kas.

Nu izkliedza pa pasauli me too, blm un tālāk? Kur rezultāti ? Kur reformas,idejas kad veco noārdīs,ko liks vietā? Tik kliegt un skriet kaut kur. Ja pašus ierobežo,tad kliedz,ja citi jāierobežo,tad baigi gudrās iztaisās

Nu nav tas pareizi

Kristine Briska
pirms 1 gada
Ja jau 21 gs. aborts nav vajadzīgs, tad apskaidrojiet karavīrus un ģenerāļus, ka lai pirms iešanas karot un izvarot sievietes, lai paņem līdzi kondomus. Protams, pirms tam jaapmāca tos pareizi izmantot. Un visas pasaules pusaudzes, kam sākušās mēnešreizes lai saliek spirāles, gadījumā gadās tikt izvarotai. Vēl labāk, visām mazām meitenītēm jau no mazotnes uzvilkt tikumības jostu lai kāds perverts netiek klāt.

Skaisle Jatalniece
pirms 1 gada
Kristīnes kundze,nu nejaucieties. Karš ir cita lieta. Es ne par to. Tikko lasu RL, ka Āfrikā jaunie karavīri dzer ienaidnieka asinis,lai nav žēl nogalināt. Gan jau,ka murgošu jo nāk miegs un gribēšu pagulēt. Bet tas nemaz ar nav tik vienkārši vairs

Un vēl uz RL vāka - aizmugures ,ir labs citāts par naidu. Labs tādā nozīmē,ka es domāju vai tam piekrist vai nē.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!