Aktualitātes
03.08.2022

Izveidots portāls, kur Ukrainas bēgļi var atrast mājokļus Latvijā

Komentē
0

Kustība "Gribu palīdzēt bēgļiem" izveidojusi portālu majasbegliem.lv, kur izīrētāji var ievietot bezmaksas sludinājumus un sasniegt ar mājokļu piedāvājumu tieši Ukrainas bēgļus, nodrošinot iespējas drošai saziņai starp potenciālo īrnieku un izīrētāju. 

Portāls palīdz Ukrainas bēgļiem vieglāk atrast mājokli Latvijā – tajā ikviens aicināts pieteikt mājokļus, kuri pieejami ukraiņiem īrei vai bez maksas. Tāpat portālā pieejama praktiska informācija par mājokļa īres jautājumiem. Visi materiāli sagatavoti latviešu un ukraiņu valodās. 

Tāpat portālā pieejama informācija par pieejamo finansiālo palīdzību gan īrniekiem, gan cilvēkiem, kuri piedāvā mājokli bez maksas, vispārēja informācija par mājokļa īri, īres līguma paraugs latviešu un ukraiņu valodā, kā arī praktisks ceļvedis mājokļa īrēšanā. 

Lai īres procesu padarītu drošāku, sadarbībā ar Centru "Marta" publicēts materiāls par to, kā atpazīt un novērst cilvēktirdzniecības riskus.  

Portālu izveidot palīdzēja "Deliverty" komanda, kas tapa TechChill #HackForce hakatona laikā un brīvprātīgie. 

Vairāk informācijas par atbalstu Ukrainas cilvēkiem šeit. Kustības „Gribu palīdzēt bēgļiem" mērķis ir sniegt praktisku, tūlītēju un brīvprātīgu palīdzību patvēruma meklētājiem, bēgļiem un starptautiskās aizsardzības saņēmējiem, vienlaikus veicinot šo cilvēku integrāciju Latvijā. "Gribu palīdzēt bēgļiem" ziedojumu konts: LV24HABA0551041611130. 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!