Aktualitātes
28.05.2021

Izstāde "Savvaļa" aicina pieteikties brīvprātīgos

Komentē
2

Brīvdabas izstādes "Savvaļas" komanda meklē brīvprātīgo papildspēkus, kuri vēlētos iesaistīties izstādes un rezidenču iekārtošanā un uzturēšanā norises vietā.

Šogad izstādi "Savvaļa" papildinās 24 mākslinieku jaundarbi, kā arī visas vasaras garumā notiks rezidenču programma, kurā, dzīvojot uz vietas, dalībnieki veidos daudzveidīgu kultūras un sociālās iesaistes norises. 

Izstādes veidotāji meklē topošos kultūras profesionāļus, kuri gribētu kopīgi darboties pie šī gada programmas realizēšanas no jūnija sākuma līdz septembra vidum. "Dzīvošana un darbošanās norisināsies mežonīgos laukos – būs gan lauku darbi, gan ēst gatavošana, gan ugunskura sarunas un laiks sev. Mēs piedāvājam jaunu, interesantu pieredzi, kā arī iespēju piedalīties radošā eksperimentā ar pieredzējušiem Latvijas kultūras jomas pārstāvjiem," raksta "Savvaļas" veidotāji. 

Šobrīd ir iespēja pieteikties izstādes un rezidenču iekārtošanai no 3. līdz 11. jūnijam, priekšroka tiks dota tiem dalībniekiem, kas varēs palikt uz vietas pilnu laiku. Par tālāku sadarbību vasaras garumā izstādes rīkotāji vienosies ar katru brīvprātīgo individuāli, ņemot vērā abpusējām iespējām. Dalībniekiem, kuri piedalīsies iekārtošanā, būs iespēja izmantot labiekārtotas rezidences vasaras periodā. Lai piedalītos nepieciešams sūtīt īsu aprakstu par sevi, norādot laika periodu, kurā gribētu piedalīties, Kitijai Vasiļjevai ([email protected]) līdz 2. jūnijam.

"Savvaļa" ir unikāla formāta procesuāla brīvdabas izstāde netālu no Drustiem, kuru 2020. gadā Vidzemes augstienē aizsāka mākslinieks Andris Eglītis. Tajā skatāmi gan Latvijas, gan ārvalstu mākslinieku darbi un izstāde pieejama ikvienam interesentam. Vairāk informācijas izstādes mājaslapā.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
2

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!