Aktualitātes
03.09.2019

Izsludina pieteikšanos LU studentu zinātniskajai konferencei "Homo et"

Komentē
0

Līdz 4. oktobrim ikviens bakalaura, maģistra vai profesionālās augstākās izglītības programmā studējošais tiek aicināts pieteikties dalībai pirmajā Latvijas Universitātes Studentu padomes organizētajā LU studentu zinātniskajā konferencē "Homo et".  Neatkarīgi no izvēlētās studiju programmas, šī ir iespēja studentiem dalīties ar savu studiju procesā vai ārpus tā veikto pētījumu rezultātiem plašākai sabiedrībai, sperot pirmos soļus zinātnē.

Konference notiks 2019. gada 21. un 22. novembrī Microsoft Inovāciju centrā (Kalpaka bulvāris 4). Tās divu dienu programmā papildus konferences sekciju plenārsēdēm notiks arī meistarklases un darbnīcas pie Latvijā un pasaulē atzītiem ekspertiem un speciālistiem  dažādās zinātņu nozarēs.

Pētījumu tēmas pieteikumus konferencei pieņem četrās konferences sekcijās, kurās tieši vai nepastarpināti tiks aplūkotas cilvēka attiecības ar apkārtējo pasauli pēc iespējas daudzveidīgāk. Homo et persona. Homo et societas. Homo et natura. Homo et innovationes. Konferences organizatori saka: "Cilvēks kopš piedzimšanas brīža veido attiecības ar telpu, kurā dzīvo un to konceptualizē, veido arī savu identitāti, balstoties uz sev zināmo un dažkārt arī iedomāto informāciju. Brīdī, kad cilvēks paplašina savu dzīves telpu vai uzkrātās zināšanas, mēs saskaramies ar inovatīvo, moderno un jaunatklāto." 

Konferences sekcijās savstarpēji mijiedarbosies un satiksies pētījumi atšķirīgās zinātnes nozarēs, tādējādi liekot domāt par starpdisciplināru pieeju saviem un citu darbiem. Referātu pieteikumus izvērtēs zinātniskās komisijas humanitārajās, sociālajās, dabas un eksaktajās zinātnēs, kuras izskatīs attiecīgajās konferences sekcijās iesniegtos darbus. Lai pieteiktu dalību konferencē, līdz 2019. gada 4. oktobrim jānosūta referāta tēmas pieteikums uz e-pastu [email protected] ar norādi "Pieteikums LU studentu zinātniskajai konferencei". Sadarbībā ar "SEB banku" augstāko punktu ieguvējs katrā no konferences sekcijām saņems 200 EUR naudas balvu. Savukārt sadarbībā ar kultūras un patstāvīgas domas interneta žurnālu "Satori" konferences gaitā tiks izraudzīts viens no konferencē nolasītajiem referātiem, kuru būs iespēja publicēt interneta žurnālā "Satori".

Konferenci organizē Latvijas Universitātes Studentu padome. Dalība konferencē ir bez maksas. Pieteiktie un programmā iekļautie referāti tiks recenzēti. Plašāka informācija par konferences norisi, pieteikuma iesniegšanu un vērtēšanas kritērijiem pieejama konferences mājaslapā.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!