Aktualitātes
23.02.2018

Izsludina lugu konkursu "Notver laiku!"

Komentē
0

Biedrība "Darbnīcas" sadarbībā ar Liepājas Universitātes "Latvijas dramaturģijas centru" izsludina lugu konkursu "Notver laiku!", informē "Darbnīcas".

Konkurss pakārtots Eiropas jauno dramaturgu festivālam "INTERPLAY Europe 2018", kas šī gada jūnijā norisināsies Liepājā. Diviem šī lugu konkursa autoriem tiks nodrošināta dalība festivāla darbā. Abas lugas tiks tulkotas angļu valodā, lai 16 valstu eksperti novērtētu to izredzes Eiropas teātra kontekstā.

"INTERPLAY Europe" ir Eiropas jauno dramaturgu saskarsmes un apmācības programma, kas dibināta 1998. gadā Berlīnē. Kopš 2000. gada arī Latvija ir šīs kustības sastāvdaļa. Programmas mērķis ir ne tikai apzināt Eiropas dramaturģijas situāciju, bet arī celt tās profesionālo līmeni, veicinot sadarbību starp dažādu valstu apmācības sistēmām un skolām. Ņemot vērā Latvijas un citu Baltijas valstu simtgadi, "INTERPLAY Europe" kustība lugu tematikā aicina pievērsties Eiropas pagātnei un iespējamajiem kontinenta un pasaules nākotnes scenārijiem.

Lugas iesūtāmas elektroniski uz e-pastu [email protected] līdz 2018. gada 15. aprīlim, norādot darba autora kontaktinformāciju (tālruņa numuru un e-pasta adresi). Lugām jābūt neiestudētām, pabeigta viencēliena formātā, tās nedrīkst būt literāra darba dramatizējums.

Lasījumiem iesūtītos darbus vērtēs "Latvijas dramaturģijas centra" un "Darbnīcu" apstiprināta žūrija, kuras sastāvā būs profesionāli dramaturgi un augstskolu pasniedzēji.

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!