Erich Dohom
pirms 2 gadiem
Es vēršos pie vampīra jebkurā laikā, kad es to vēlos. es kļūstu par vampīru tāpēc, kā cilvēki izturas pret mani, šī pasaule ir ļauna pasaule un nav taisnīga pret jebkuru ķermeni. pie mana pirksta našķa tiek veiktas lietas. es tagad esmu varens vīrietis, un neviens, kas mani atvaino, neatkāpjas. Es vēršos pie cilvēka arī jebkurā brīdī, kad es to vēlos, es kļūstu par vampīru, izmantojot sava drauga palīdzību, kurš mani ieved vampīru valstībā, dodot man savu e-pastu. ja vēlaties kļūt par spēcīgu vampīru, lūdzu, sazinieties ar vampīru valstību uz viņu e-pasta adresi [email protected]

JL
pirms 6 gadiem
Hmm, brīnos, ka neviens nav pieminējis Adaptation.

Manuprāt, teicama filma, kur redzamas rakstnieka radošās mokas.

Tad vēl izdevusies ir filma Howl par Alenu Ginsbergu un viņa slaveno dzejoli.

Protams, Barfly, kas veidota pēc Bukovska scenārija,




JL
pirms 6 gadiem
aijaaija


Piekrītu par Californication. Seriāla laikā varbūt piecas minūtes
veltītas rakstīšanas procesam vai ar to saistītām lietām.

Pārējais - garlaicīga seksošana, garlaicīgs alkoholisms.





Ugis Rekis
pirms 6 gadiem
Chinese Coffee ar Al Pacino ir diezgan lieliska.

baltaisruncis
pirms 6 gadiem
Uz sitiena vēl varētu nosaukt ''Words'' (2012.g. Režisori: Brian Klugman, Lee Sternthal) un ''Ruby Sparks'' (2012.g. Režisori: Jonathan Dayton, Valerie Faris). Nezinu vai zem ši paša temata varētu paslaucīt ''Kon-Tiki'' (2012.g. Režisori: Joachim Rønning, Espen Sandberg), bet Heijerdāls jau ar bija rakstnieks.

aijaaija
pirms 6 gadiem
Jim Moriarty, seriāla Californication varonis nebija nekāds reāls rakstnieks - alkoholiķis, viņš bija izdomāts tēls, patiesībā tāds rakstnieks, kādi gribētu būt visi - diendaris, kurš vienreiz bija uzrakstījis grāmatu un tapēc varēja baudīt lielisku dzīvi siltā un skaistā klimatā. Kad viņam aptrūkās naudas, izrādījās, ka brīnumainā kārtā tieši tajā brīdī viņa blogs ir nesis milzu peļņu. Protams, kas cits cilvēkam atlika no tādas dzīves kā nemitīgi dzert un staigāt pie vecenēm.

aijaaija
pirms 6 gadiem
man milakas shaja zhanra ir
Pola X
Bored to Death

filma, kuru absoluti nevareju ciest - Californication. Star citu, ari Sex and the City ir daleji filma par rakstnieci, jo galvena varone tachu partika un visus savus Manolo Blanika kalnus pirka par skribelejumiem kaut kada tjip. Rigas Balsi.

atsevishks zhanrs ir filmas par dzejniekiem! (dzejnieki laikam skaitas trakaki, tapec filmas ir atraktivakas)
Total Eclipse un filma par Oskaru Vaildu, laikam ta ari saucas - Vailds?

aijaaija
pirms 6 gadiem
nu, ja secinājums ir viens - rakstnieka/ces tēlu filmās var pārdot divos veidos - 1) kā pusimpotentu neirotiķi a la Vudija Allena filmu varoņi, kuri skumji reflektējot par Čomski kaut kur Manhentenā/Parīzē noskatās, kā viņa meiteni aizved draugs 2) traks maniaks vai nimfomāne (var būt abi reizē), vēlams ar slepkavnieciskām tieksmēm un seksuālām novirzēm. abos variantos rakstnieki daudz dzer, pīpē, pavada laiku slimnīcās un raksta naktīs, vērojot tumšo pilsētu no sava mansarda/ villas (variants, kad maniaks ir bagāts).

Spīdola
pirms 6 gadiem
Bet man patika tā filma Pamatinstinkts. Tā arī nepalika skaidrs,vai tā rakstniece tā galinātāja, vai abas ar mīļāko, vai kā, bet katrā ziņā - uz mani atstāja iespaidu. Ka var arī tā - kaislīgi mīlēties un tad ar ledusāmuriņu saklapēt kā karbonādi to mīlnieku.Toreiz nospriedu un pie tā arī turos - nekad nekādas sasiešanas mīlējoties.
Jā un ka rakstnieces var būt ne tikai pasaules problēmu nomāktas, sarežģītas pusmūža dāmas, bet arī seksīgas asinskāras bezbiksīšu blondīnes.Man kā laukos augušai tā filma bija diezgan pārsteidzoša.

Dace R
pirms 6 gadiem
Neesmu redzējusi filmu "Misery" (1990), kas veidota pēc Stīvena Kinga "Mizerija" motīviem. Bet grāmata bija tik šaušalīga un tik ļoti par sagūstīta rakstnieka rakstīšanas procesu un mokām, ka domāju - filma noteikti neatpaliek. Vismaz ne ļoti. Jo tur nemaz nav iespējams apiet romāna tapšanas procesu.

Patricija
pirms 6 gadiem
man patika Airisa ar Dž. Denču. it kā jau rakstīšanas procesa tur pārāk daudz nebija, un tas vairāk bija viņas attiecību stāsts ar vīru un slimību, un tomēr.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!