Aktualitātes
28.09.2007

Izdots filozofes Ivetas Šimkus dzejoļu krājums 'Prombūtne'

Komentē
0

„Vienkārša, romantiskas, ar pašironiju un filozofa izglītību bruņotas mūsdienu sievietes jūtīguma radīta dzeja,” - apgāds Neputns, turpinot atklāt dzejas talantus, izdevis Ivetas Šimkus pirmo dzejoļu krājumu Prombūtne. „Vārdi virknējas pārdzīvojuma raisīti, maksimāli tiecoties notvert precīzu izjustā intonāciju, turklāt tajos tiek kārtotas lielās attiecības ne vien ar sevi, bet arī ar ārpasauli.”

Ivetai Šimkus ir filozofijas maģistre, pasniegusi filozofiju un literatūru Latvijas Mūzikas akadēmijā un Rīgas Doma kora skolā. Beigusi arī Rakstnieku savienības un Latvijas Universitātes rīkotos Rakstniecības teorijas un prakses kursus, J.Rokpeļņa dzejas meistardarbnīcu. Ivetai Šimkus pazīstama arī kā pianista Vestarda Šimkus mamma.

Dzejoļu krājumu iekārtojusi māksliniece Ingrīda Zābere. Tas papildināts ar dzejas intonācijai atbilstošu fotoreprodukciju burtnīcu.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!