Aktualitātes
27.05.2015

ISSP Skola aicina pieteikties izglītības programmai laikmetīgajā fotogrāfijā

Komentē
0

ISSP Skola izsludina pieteikšanos izglītības programmai laikmetīgajā fotogrāfijā 2015./2017. mācību gadam. Pieteikšanās atvērta līdz 22. jūnijam.

ISSP Skola gaida pieteikumus no aktīviem fotogrāfijas interesentiem, kas vēlas paplašināt savu izpratni par fotogrāfijas mediju un iemācīties izteikties ar fotogrāfijas palīdzību, veidojot personiskus autorprojektus.

Mācību programmas pretendentam ir jau jābūt apguvušam pamatus kādā citā mācību iestādē, kursos vai pašmācības ceļā. Kā arī ISSP Skolas studentam jābūt apveltītam ar padziļinātu interesi un pieredzi, regulāri darbojoties ar fotogrāfiju profesionālā vai hobija līmenī. Studentam jābūt gatavam veltīt fotogrāfijai nopietnu sava laika daļu (ieteicamais laika patēriņš, lai pilnībā izmantotu ISSP Skolas dotās iespējas, ir vismaz 8–10 stundas nedēļā, ieskaitot nodarbības).

Mācību sākums paredzēts šī gada septembra vidū, bet nodarbības turpināsies līdz 2017. gada maija vidum. Nodarbības notiek latviešu valodā, vieslekcijas var notikt arī angļu un krievu valodās. Skolas studentiem nav vecuma ierobežojumu.

ISSP Skola uzņems 20 dalībniekus, balstoties uz pieteikumiem un iesūtīto portfolio.  Skolas 900 eiro vienā mācību gadā. Lai pieteiktos, elektroniski jāaizpilda pieteikuma forma un jāpievieno portfolio (10–20 fotogrāfijas, garākā mala – 800pix, JPG formātā). Portfolio iesaka iekļaut fotogrāfijas no sērijām vai fotostāstiem, kas veidotas par autoram interesējošu tēmu, nevis atsevišķu "labu kadru" kolekciju vai klientu pasūtījuma darbus. Ja nav sēriju, var sūtīt arī atsevišķus attēlus. Pieteikšanās termiņš – 22. jūnijs plkst. 24:00. Ar jautājumiem par mācību programmu un pieteikšanos var rakstīt uz [email protected]. Vairāk informācijas par ISSP šeit.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!