Aktualitātes
01.06.2017

Introverta latviešu rakstnieka dzīve

Komentē
0

Kampaņa "#iamintrovert" ("Es esmu introverts") veidota 2018. gada Londonas grāmatu tirgum, kurā Baltijas valstu rakstnieki un grāmatizdevēji būs goda viesu statusā. Kampaņā latvieši tiek prezentēti kā introvertu rakstnieku nācija, un šo ideju trāpīgā komiksu sērijā "The Life of I.", kurā sevi saskatīs ne tikai rakstnieki, bet latvieši vispār, iemiesojis mākslinieks Reinis Pētersons. Sadarbībā ar platformu latviešu literatūras izplatībai ārvalstīs "Latvian Literature" piedāvājam ieskatīties līdz šim tapušajās 12 sērijas epizodēs.

Komiksu sērijas "The Life of I." galvenais varonis ir I. – rakstnieks, kas nonāk savai profesijai ikdienišķās situācijās: piedalās konferencē, saņem daiļrades cienītāju komplimentus, lasa kritiku par saviem darbiem un tiekas ar kolēģiem, taču visu sarežģī viens apstāklis – I. nav parasts literāts, bet gan introverts latviešu rakstnieks.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!