Circus Maximus
pirms 6 gadiem
Domāju, ka drīz vien mēs dzirdēsim apgalvojumus no sērijas - Tramps vairs nav ASV prezidents. Viņš pats sevi ir atcēlis, pārkāpjot ASV konstitūcijas nerakstītajā kodolā iekļautas normas (t.i. sociālliberālās vērtības).
Pēc analoģijas ar katoļu baznīcu, kas 2000 gadus veiksmīgi turas pie principa - pāvests ir nemaldīgs un neatceļams. Ja nu tomēr kāds no viņiem ir sadarījs ko nepareizu, tad nav pāvests, bet gan pāvesta tronī ielavījies sātana kalps. Ar kuru, protams, nekāda auklēšanās nebūs.

Dead Bull
pirms 6 gadiem
Ir vajadzīgas iekšas, lai kreiso "liberāļu" sabantujos atļautos runāt pretim meinstrīmam, bet ja ir dūša – plaša atpazīstamība garantēta. Nupat jau ir spilgts precedents. Ja ne vakarkleita ar Trampa vēlēšanu lozungu, vai citādi Grammy ceremonijā tik plašu ievērību gūtu dziedātāja Joy Villa?

Viestards
pirms 6 gadiem
Un kad Francijā protestēja pret viendzimuma laulībām, tad kas bija?

Viestards
pirms 6 gadiem
Drīz feministu paaudzei pienāks patiesības brīdis, kad viņas nevienam vairs neinteresēs, viena otrai neinteresēs un domās vien par savu privāto komfortu un rocību, lai vecumdienās pansionātā ir kādi iztikas līdzekļi.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!