Dzintars A
pirms 2 gadiem
Robert, esi par sevi pārlicināts?
> Ukrainas sakari ar robežsargiem pazuduši;
Runā, ka ir padevušies! Es nezinu, bet karā mēdz būt visādi!
> Garās rindas, kurās cilvēki stāv, gaidot valsts izsniegta kalašņikova saņemšanu, cerot šai sulīgajai frāzei pielikt ne tikai savu balsi, bet arī darbu.
Ieročus vienkārši izdala un tā kā jaunie īpašnieki nepieder militāriem formējumiem, tad Starptautiskais likums ļauj ar tiem izrēķināties uz vietas - uz tiem neattiecas karagūstekņu Starptautiskā likumdošana.... murgs!!! Jūs Delfos redzējāt tos purnus (tieši tā), kuri saņēma tos ieročus, man Kijevieša vietā - būtu vairāk bail no šiem - nevis pārējā.
> ierakstīt interneta meklētājā frāzes "Maidans", "MH-17", "Ilovaiskas kauja".
nezinu, negribu tiesāt, bet viennozīmīgi tur klāt bija Nolanda un Baidens...
Zinu vienu - Ukraiņu nacistu formējumi, pārtrauca ūdens padevi Krimai... Demokrātija, kuras pamatā ir kristīgās vērtības māca: padzirdi un paēdini savu ienaidnieku..., bet jā, šodienas realitāte ir liberālā demokrātija, kura dekonstruē arī kristietību.
Sērfojot internetā saskāros ar blakus esošām bildītēm - šausmām - bērni Eiropā slēpjās bumbu patversmē:
* uz vienas Donbasa bērni, kuri mieru 8-us gadus nepazīst...
* uz otras Harkovas bērni, kuri tagad saskaras ar šo nehumāno faktu...

Tāpēc jautājums visiem: ko Tu (t.sk. es) darīji lai Ukraiņu politiķi īstenotu Minskas vienošanos?
Atbilde ir neko... Ak jā - Donbasa bērni ir nepareizās puses bērni... - tāpēc tas neskaitās!
Jel aizdomājieties: kāpēc Krievu karaspēks ir jau pie Kijevas, bet visniknākās cīņas notiek Donbasa un Luhanskas apgabalos - varbūt tāpēc, ka šo separātistu jautājumu gribēja atrisināt militāri!?

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Dzintar, es nezinu, vai ukraiņu nacisti nogrieza ūdeni Krimai. Varbūt ir taisnība,ko Tu saki,bet es zinu pavisam noteikti ,ka Krievija ir okupējusi Krimu, pasludinot tiesības uz šo teritoriju. Tāpēc,ja ukraiņu nacisti nogrieza ūdeni, tad es to vērtēju kā cīņu par savu teritoriju.
Ja Krievija uzskata,ka Krima ir viņu terutorija- tad bija iespēja to sludināt starptautiski un pieprasīt to atdot Krievijai, nevis nodevīgi pārģērbties par zaļajiem cilvēciņiem un slaktējot atnākt un paņemt to,ko viņi domā, ka viņiem pieder.

Nekad un ne par ko nepiekritīšu nekādiem krievijas agresijas attaisnojumiem. Ukraiņi cīnās kā prot, kā var - Slava Ukrainai , slava Zelenskim. Kurš ir kopā ar tautu, Porošenko ,kurš ir kopā ar tautu, nevis kā putins - nozoombējis nabagus un prot tikai zagt un draudēt.

Dzintars A
pirms 2 gadiem
Nav tādas Krimas - ir Krimas iedzīvotāji, kuri Ukrainas prāt ir tās pavalstnieki Krimā.
Ukraina saviem pavalstniekiem atņēma/nogrieza ūdeni.

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Nu Dzintar, pat ja ir tā,ka ukraiņi nogrieza ūdeni, ko es nezinu,tad viņi nogrieza ūdeni krievu okupantiem. Šobrī jau 120 000 cilvēku no Ukrainas ir aizbēguši. Kāpēc no Krimas nebēga? Sagaidīja "atbrīvotājus" krievu okupantus?

Dzintars A
pirms 2 gadiem
Parasti jau mūk aktīvie, kādas puses censoņi. Bīstami ir nosaukt tos Ukraiņus kuri nemūk par okupantiem un tāpēc - tiem atņemt eksitenciāli svarīgo. Varbūt, pārāk daudziem nav pieņemami ne vieni - ne otri - tie vienkārši grib dzīvot savā vērtību sistēmā - diemžēl tos "izvaro" gan vieni, gan otri - piemēram: atņem ūdeni.

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Nu ko Tu murgo, Dzintar. Man šķiet Tu esi iedzēris. Nomierinies un saņemies

Dzintars A
pirms 2 gadiem
Domāju ka vēl "saķersimies" vārdu/viedokļu dejā, tad, lūdzu, iegaumē šo: mani garlaiko argumentu neesamība komentārā! :)

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Nu Dzintar, arguments ir,ka Krievija okupēja Krimu,nevis otrādi. Un ka Krievija ir iebrukusi Ukrainā, nevis otrādi. Punkts.
Baigi jūsmoju par ukraiņu kaujassparu. TV rāda tikai jauniņus nobijušos krievu okupantiņus. Kā tad tā? Tas ir reklāmai ,vai tiešām karot atsūtīti tikai jauni zēni?

Sajūsminos par Turciju. Baidījos,ka Erdogans piesliesies putinam, vai paliks neitrāls. Par to tiešām prieks,ka praktiski visa pasaule ir pret agresiju.

Dzintars A
pirms 2 gadiem
bet mēs par ūdeni un bērniem bumbu patversmēs galā netitikām - nevilksim bikses pār galvu.

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Vai - Midsommerā slepkavo. Dzi- okupantu dēļ nebija ūdens, ne jau okupēto dēļ. Viss. Nekasies vairāk!

Dzintars A
pirms 2 gadiem
redzēju video kurā Zelenskim Donbasā naciķi izrādija 100% apmērā "Иди на хуй!", bet ne jau šodien...
Maidans ir nacistu projekts, ko Baidens un Nolanda neapzinājās!
Tā starp citu - Odesā 48 dzīvi sadegušo jautājums nav izmeklēts līdz galam!!!!

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Pusi mūža esmu nodzīvojusi izteikti latviskā vidē. Kad sāku strādāt Rīgā,kur kolēģi bija krievi un ebreji un latvieši un geji. Tad ātri pieradu stresa brīžos lamāties. Reiz viena kolēģe man saka- Skaisle, vārds huj ir ļoti slikts. Sievietes to nelieto. Es jautāju,ko tad tas nozīmē, viņa nepaskaidro un internetā atrast nevaru un nezinu,kam īsti jautāt. Pat neatceros,kurš no kolēģiem man to izskaidroja, bet izskaidroja.

Par Čūsku salas puišiem - robežsargiem tiešām jāsaka - Slava Ukrainai ! Es domāju,ka ar asinscenu brīvību var nopirkt,tāpēc es ticu Ukrainas uzvarai.

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Ar vārdiem,protams, ir sarežģīti,bet citādi nepateikšu, es esmu sajūsmā par Zelenski,kurš palicis Kijevā. Ne kā mūsu ulmanītis, tautu nolika uz moku ceļa, bet pats sakravāja kofferīti Šveices ceļojumam.

Esmu satriekta par saskaņietes regīnas ločmeles necilvēcību-nošauto ukraiņu asinis vēl nav atdzisušas,bet viņa jau
pieprasa rūpēties ,lai Krievijas pensijas Latvijas krieviem netiktu kavētas.

Ja par Latviju- vissteidzamajākajā kārtā cietumos jāsaliek korumpanti. Jādibina karalauka tiesas - mūža ieslodzījums visiem valsts apzadzējiem.

Visur cenas augšā, kā valsts, politiķi,kas visu sazaguši sev nodrošinās,ka trūkumā un bez medicīnas izdzīvo arī nabagi?

Tvriga24 Ēķis šausminājās par degradētajiem gobzema un šļesera faniem. Interesanti, cik stulbam jābūt cilvēkam,lai sagaidītu,ka dociāli degradēts nabags līdzināsies "zvaigznēm" no slavenību lapām ....
Es tā kā uzticos NATO,tomēr neuzticos valstij,kurā ir tik dziļa sociālā plaisa, tik truli cinisks beztiesiskums, kur ir arī RD, satori.lv u.c. atbalstīta divvalodība- kur līdzās latviešu val. dominē agresora - krievu valoda.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!