Aktualitātes
18.06.2019

Grupa "Ezeri" piedāvā pirmo dziesmu no gaidāmā albuma

Komentē
0

"Ezeri" piedāvā pirmo singlu "Ārā" no grupas otrā studijas albuma "Sāls", kas gaidāms septembra pirmajā pusē. Vienlaikus "Ezeri" prezentē arī dziesmas videoklipu, ko veidojis foto un video mākslinieks Toms Harjo.

"Dziesmas "Ārā" vēstījums ir gluži vienkāršs – ar patiesu cilvēkmīlestības klātbūtni šķietami neiespējami šķēršļi kļūst pārvarami," videoklipu raksturo grupa. To veidojuši foto-video mākslinieks un JRT aktieru kursa students Toms Harjo, horeogrāfe un dejotāja Jana Jacuka, gaismu mākslinieks Niks Cipruss un grupas mūziķi Miķelis Putniņš, Kristians Priekulis un Krišjānis Bremšs. Klipā izmantoti pasaulē zināmo apģērbu dizaineru "MAREUNROL'S" tērpi.

Albums "Sāls", ko grupa plāno izdot šī gada rudens sākumā, tapis divu gadu garumā. Tā skaņu režisors ir Krišs Veismanis. "Šis būs mūsu pirmais pilnmetrāžas albums, darbs pie tā ir bijis izaicinošs, taču noteikti gandarījumu nesošs. Albumu mums palīdzējuši ierakstīt vairāki lieliski viesinstrumentālisti un viesvokālisti, par viņu līdzdalību mums liels prieks," tā grupas līderis Miķelis Putniņš.

"Ezeri" pie Latvijas mūzikas apvāršņa parādījās 2016. gadā, kad tika izdots grupas debijas albums "Ogle" (nominēts Latvijas ierakstu gada balvai "Zelta mikrofons 2016" kategorijā "Labākā debija"), ko atzinīgi novērtēja kā klausītāji, tā kritiķi. Grupa uzstājusies daudzos Latvijas festivālos, iesildījusi tādus starptautiski zināmus māksliniekus kā "Ghostpoet" un Kelsey Lu, izveidojuši koncertprogrammu "Lēnās dejas" kopā ar teātra režisoru un mūziķi Vladislavu Nastavševu.

Šovasar "Ezeri" uzstāsies 6. jūlijā festivālā "Virzskaņa" Neikenkalna dabas koncertzālē Dikļos, 13. jūlijā festivālā "Kartupeļpalma" Salaspils botāniskajā dārzā un 8. augustā Ideju institūta rīkotajā koncertā Rīgā, Dzelzceļa muzejā.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!