Ekrānšāviņš no video.
 
Aktualitātes
02.11.2020

Grupa "alejas" izdod singlu un videoklipu "noktirne"

Komentē
0

Dziesma "noktirne" ir grupas otrais singls no topošā studijas albuma "austrālija", kas tiks izdots nākamā gada pavasarī. Pašlaik dziesmu var noklausīties "Youtube", tomēr drīzumā tā būs pieejama arī tādās mūzikas platformās kā "Spotify" un "Bandcamp". 

"Dziesma atspoguļo cilvēka vēlmi uz tuvību ar sevi, citiem, un visu, kas starpā, nerimstošus iekšējus un ārpusējus meklējumus," stāsta grupa.

Videoklipa režisors ir Antons Barons, operators Dāvids Smiltiņš, producents Frederiks Sebastians, scenārija autori ir Antons Barons un Kirils Ēcis, māksla — Marta Folkmane, gaismu meistari Beatrise Helpeja un Miķelis Liniņš, asistenti Dora Anastasia Anosova un Renāts Barons, bekvokāls Elīza Dombrovska. Dziesmu miksēja Reinis Žodžiks, Edvards Broders (Broders Audio) māsterēja, ierakstīja un veica pēcapstrādi.

Videoklips ir uzņemts LKA Nacionālās filmu skolas paviljonā un Pārdaugavā. Videoklipā piedalījās plaša aktieru komanda: Aleksandrs Barons, Anna Belkovska, Artūrs Čukurs, Elīza Dombrovska, Patrīcija Keiša, Sofija Kozlova, Gerds Lapoška, Marija Luīze Meļķe, Luīze Lote Nežberte, Andrejs Poikāns, Arturs Simanovskis, Sabīne Tīkmane, Lauris Veips, Roberts Vilsons, Andrejs Vīksna un Dainis Sumišķis.

Muzikālā apvienība "alejas" radās 2018. gadā un savā skanējumā apvieno laikmetīgo dzeju,

elektronisko mūziku un akustiskas skaņas. Tās dalībnieki ir trīs jaunās paaudzes mākslinieki — Kirils Ēcis, Spāre Vītola un Reinis Žodžiks. Katrs no dalībniekiem grupas skanējumā ievieš savu muzikālo pieredzi un izjūtu. 2021. gada pavasarī "alejas" izdos savu otro studijas albumu "austrālija".

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!