Aktualitātes
03.06.2021

Grupa "alejas" izdod albumu "austrālija"

Komentē
1

Klajā nācis grupas "alejas" albums "austrālija", un 5. jūnijā notiks albuma prezentācijas tiešsaistes koncerts grupas Facebook lapā.

"alejas" ir mūzikas grupa, kuras sastāvā darbojas Kirils Ēcis, Spāre Vītola un Reinis Žodžiks. Sekojot debijas albumam "Stāsti par dabu", kas iznāca 2019. gadā, "austrālija" ir grupas otrais albums. Albuma skanējums piedāvā plašu žanru sajaukumu, kuru grupa raksturo kā "liriski elektronisko mūziku".

""austrālija" ir tāda kā mirāža, vietā, kur zemei uzguļas debesis. Kaut kas tur tālumā vizuļo un vilina, bet atkāpjas no mums ar katru soli, ko speram tās virzienā. Varbūt parāk bikli mēs tai tuvojamies. Varbūt vienkārši jāpagriež mugura un jādodas uz otru pusi. Kaut kur pa vidu tam visam skan šīs dziesmas," stāsta grupa.

Pašlaik albums klausāms "Spotify", no 5. jūnija tas būs pieejams arī "Bandcamp" un "YouTube".

Par līdzdalību un atbalstu albuma tapšanā grupa pasakās – "Barona Buduāram" par iespēju ierakstīt lielāko daļu albuma Ādmiņu ielas Buduārā, Edvardam Broderam par dziesmas "noktirne" vokālu ierakstu, "romance" bungu un vokālu ierakstu un visu dziesmu masterēšanu, Elīzai Dombrovskai (vokāls) par līdzdalību dziesmā "romance" un "noktirne" un Artūram Strautmanim (bungas) dziesmā "romance", Ievai Ģertrūdei Vītoliņai (vokāls), Evelīnai Kalniņai (vokāls) un Artūram Čukuram (vokāls, klarnete) par līdzdalību dziesmas "suvenīri" un "kad" tapšanā. Grupa pateicas arī Uģim Vitrupam.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
1

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!