Wagner Clerk
pirms 2 gadiem
Sveiki visi!
Es esmu privāts aizdevējs, es piedāvāju aizdevumu 2% apmērā, tas ir likumīgs uzņēmums ar godu un atšķirību, mēs esam gatavi jums palīdzēt jebkurā jūsu finansiālajā problēmā, mēs piedāvājam visa veida aizdevumu, tāpēc, ja jūs interesē šis aizdevuma piedāvājums lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu: ([email protected]) Norādiet arī tālāk norādīto informāciju, lai mēs varētu nekavējoties turpināt aizdevumu.

Vārds:
Nepieciešamā summa:
Ilgums:a
valsts:
Aizdevuma mērķis:
Mēneša ienākumi:
Telefona numurs:
Sazinieties ar mums, norādot iepriekš minēto informāciju pa e-pastu: [email protected]
Ar cieņu jums visiem.

Guna Andre
pirms 2 gadiem
Atbilde ir vēl vienkāršāka: tāda ANO rezulūcija ir primitīvākais feiks.

Ernsts Zommers
pirms 2 gadiem
Ir eksistenciāla līmeņa jautājumi -karš, daudzu cilvēku nāve, un tie nav salīdzināmi ar ikdienas līmeņa jautājumiem - kā būtu ērtāk, kāds kaitējums labklājībai, preču cenas utt. Nejaukt kopā! Politika bieži vien šos līmeņus cenšas saputrot, lai radīt labvēlīgāku rezultātu vēlēšanās. :)

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Protams, ka nevaru zināt, cik apzināti, cik neapzināti I.Kažoka skaidrojumā par Krievijas agresijas būtību nepiemin ļoti ļoti būtisku faktu - nacisms ir nosodīts un iztiesāts 101 reizi. Nirnebrga un desmitiem Oskara balvu filmām par nacisma noziegumiem, bet komunisms, staļinisma , čekistu noziegumi nav iztiesāti, es nevaru nosaukt nevienu Oskara balvas filmu par čekistu noziegumiem. Tas pats sīmanis un Latvijas kinocentrs rāda holokaustu, rāda nacistu noziegumus, bet roka šiem neceļas filmai par čekistiem - par tiem asins tvaniem, kas cēlās no čekistu cilvēkšaušanas poligoniem.

Man ir foto no vienas Rīgas baznīcas, kurā tirgo kalendārus ar Staļinu kā svēto. Protams, Vācijā grāmatveikalā esmu redzējusi arī grāmatas ar Hitlera bildi un tomēr ....

Šobrīd es 101 reizi, 101 dažādās nokrāsās publiskajā telpā dzirdu aicinājumus saudzēt krievus, necelt pret viņiem naidu, nevainot viņus. Labi, protams. Bet - elle un indija - latvieši neskaitās? Bļedj, tas bija Padomju Krievijas karaspēks, kurš ne tikai okupēja Latviju, bet okupēja necilvēcīgi, nežēlīgi nomocot cilvēkus. Tā pati Litene - tos LA virsniekus, kuri pretojās , nevis vienkārši nošāva, bet sakropļoja izdurot acis, sašķaidot galvaskausus utt.

Saskaņiete ločmele brēc - ak, 16. marts - fašistu svētki, bet elle un indija - nosauciet man jel vienu tādu leģionāru noziegumu , kādu veica padomju krievu okupnatu karaspēks okupētajās zemēs.

Vai latviešu bailes, vēsturisko atmiņu sāpes neskaitās? Vai nozīme ir tikai tam, ko jūt un ko domā lielās nācijas?

Ja , kāds iebildīs - paši vainīgi, ko nīdiet zem deķa, smilksitiet, ko skaļi par to nerunājiet, nerakstiet, nefilmējiet. Jā, tā ir - pamatots aizrādījums būtu. Bet man tam ir skaidrojums - čekistu vara Latvijā zeļ un plaukst. Tikai prātā sajucis čekists pats sev raks kapu, bet tādu mums nav.
Kad gatavojās atvērt čekas maisus - tad solīja, ka čekistiem sāpēs, viņi izdarīs pašnāvības utt. Nu drausmīgi ir tā jautāt, bet kur ir čekistu pašnāvības? Nav! Un kāpēc lai būtu.

Ir jau viegli tagad visu nogrūst uz Krieviju un pašiem te baltos gulbjus tēlot, bet ....

Par zagšanu - putina oligarhi izzog Krievijas bagātības, bet mūsu zagļi LVM jau izšeptējuši , zemi, uzņēmumus, Rīgu jau izpārdevuši, tagad apzog mūs - cilvēkus. Un tad atkal jautājums - vai mēs kā sabiedrība , kā valsts esam gatavi kaut ko no tā risināt, jeb tomēr apmierināsimies ar Krievijas preparēšanu , Ukrainas salvināšanu un raudāšanu

Sienna Maraboli
pirms 2 gadiem
manam vīram bija maz problēmu ar mani, jo viņa saimniece, un viņš lūdza šķiršanos, mēs visi zinām, ka neviena sieviete nevar izturēt zaudēt savu vīru. mēs izšķīrāmies, un pēc mēneša es varēju par viņu aizmirst, jo es viņu tik ļoti mīlēju, kad es pienācu tiešsaistē, es redzēju ierakstu, kurā kāds vīrietis dalās liecībā, tāpat kā es par šo lielisko doktori Igbinoviju, tāpēc nolēmu pamēģināt. un man par lielāko pārsteigumu pēc trim dienām man piezvana vīrs un sāk lūgt piedošanu un tagad dzīvoju savu labāko dzīvi kopā ar ģimeni, tāpēc ja arī tev ir vajadzīga viņa palīdzība tad sazinies ar viņa e-pastu [email protected] vari arī zvanīt vai whatsapp viņam +12162022709 un viber +12066713285 viņam ir labākais rezultāts uz visām problēmām?

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Kāpēc par ārpolitikas jautājumiem līdz šim nav uzstājies ķirsis no jaunās vienotības?
Puaro.lv zināja stāstīt,ka ķirsis no parteigenoses rinkēviča vadītās Ārlietu min. katru gadu kā ārpolitikas eksperts saņem vismaz 20 000 eur. Jeb tā ir tāda putiniski vienkārša zagšana?
Man ļoti ticams šķiet scenārijs par Krievijas sabrukumu,bet man tas nav mierinājums. Nabagi un nikni kaimiņi ir briesmas

Dzintars A
pirms 2 gadiem
ko? Ģeopolitikas apmātība: kas bija prātā Putinam, iebrūkot Ukrainā?
Politiloģe vēl šodien jautā un atrod nepareizās atbildes? Iveta, lūdzu, maini profesiju - varbūt būs kāds labums.
Putina prātā bija mums visiem sen jau zināmie paziņojumi:
* Krievijas iestājas pret vienpolāru pasaules kārtību;
* Donbasa jautājumu, lai Ukraina nerisina ar spēku, bet ievērojot Minskas vienošanos;
* ja karš ir neizbēgams - tad jāsit pirmajam
* NATO izplešanos Krievija risinās ar militāri tehniskiem līdzekļiem.

Nu, ko palicis ir tikai jautājums Nr.1 : Vai pasaules kārtība būs vienpolāra?
Beidz pinkšķēt par pagatni, bet rodi atbildi uz jautājumu šo: cik lojāli ir vienpolārai pasaules uztveres kārtībai:
* Tuvie Austrumi;
* Indija;
* Āfrika;
* Centālā un Latīņamērika?
Tajās mīlestība, nu labi, cieņa pret citu vērtībām vai liberālā dūre valda?
Man šķiet - paveras drūma aina, bet ar meliem uzcelt neko nevar. Žēl, bet tā tas ir!

ilmede
pirms 2 gadiem
Attaisno Krievijas agresiju?

Dzintars A
pirms 2 gadiem
Esmu par to, ka visu karu noziedzniekus ir jātiesā Hāgā!!!
Tā runā:
* karš Vjetnamā, kurā ciematus ar napalmu dedzināja, iesākās dēļ piedzēruša oficiera...
* runā ka karš Irākā, kurā Mosulu un Raku nolīdzināja ar zemi, iesākās dēļ feika ziņas... Runā ka dēļ varas vakuma Irākā dzima Deash;
* runā ka Odesā dzīvus sadedzināja cilvēkus;
* runā ka Ukraina saviem iedzīvotājiem. okupētajā Krimā, nogrieza ūdeni
* runā ka Bandera, kura vārdā Ukrainā ir nosauktas ielas... Polijā šis jautājums ir kriminalizēts šodien. Runā ka Banderas kustība ir slepkavojusi mierīgos iedzīvotājus
* runā ka Ukraina atteicās pildīt ANO apstiprināto Minskas vienošanos;
* runā ka Ukraina pret separātisko Donbasu savilka savu karaspēku;
* runā ka Ukraiņi karo aizsedzoties ar mierīgajiem iedzīvotājiem, ko militāri tehnoloģiskā atpalicības spiež darīt;

Man, manā siltajā krēslā nav pierādijumi pat pretējo, bet Jums?
Diemžēl Hāga strādā ar tiem faktiem, kurus tai atnes uzvarētājs - tāpēc esošā pasaules kārtība ir sapuvusi!!!

Esmu par stipru ES: gan militāri, gan ārpolitiski un tas ir mūsu vienīgais glābiņš - nevis tauru pūšana ap Jērikas mūriem. Stipras ES celšana konsolidētu sašķelto sabiedrību

Guna Andre
pirms 2 gadiem
Pierādījumi, ka nacistiskie okupanti tiešām ir iebrukuši svešas valsts teritorijā ir elementāri - jo tie ir fakti: cilvēku skaits, kas pamet savas valstis - tiklab bēg no nacistiskā agresora, jo nespēj vairs izturēt diktatora mērkaķošanos ap nacistu "vērtībām", kā arī atstāj kara izdedzināto un pat bērnu dzīvības apdraudējumu Ukrainā. Ja kādam nepietiek ar pierādījumiem, tad lai turpina vārtīties zem tirānijas propagandas kanālu šļuras.

Dzintars A
pirms 2 gadiem
Propogandas šļura līst no visām ieinteresētajām pusēm. Tāpēc ir labi jāpazīst abas puses, lai spētu ieraudzīt šķietamu patiesību, kura ir vistuvāk patiesībai.
Kā teica viens Izraēlas kanāls - karā melo visi un es saku: meliem ir objektīvs pamatojums - tie lai uzvarētu. :)
Kaut vai Rietumi: ar šo karu slēpj kovida lēmumu radītās - sliktās ekonomiskās sekas!
Tā smej, ka Putins ir pelnijis Nobela prēmiju - jo ir atrisinājis kovida histēriju un noslēpis šodienas inflācijas patieso iemeslu - sadrukāto naudu!!!

Guna Andre
pirms 2 gadiem
ak, šitā gan ko? smuka pasaciņa, tikai nav pirmā sacerētā - kā ar pierādījumiem? es saprotu, ka zinātne tas tā kā ku-kū smadzenēm par daudz, bet vismaz varēji pacensties - tad arī būtu ko paanalizēt, kāpēc tev tā vajag tos melus (un vēl piesaukt izraēļus, un pandēmiju un ko tik ne, kā būtu ar publisko namu - vai tajā nav sakrājušies tamlīdzīgi "pierādījumi"

Guna Andre
pirms 2 gadiem
No otras puses, nav nekāds brīnums - nacisms ir jutekliska prātošana, kaut kas līdzīgs domām par seksu. Ja pārāk neieprogrammējas, var noderēt. Galvenais šīs pārdomās pārcilāt reizi gadā, katru dienu var jutekliski neprātot. tad jau labāk pragmatiski, vai romantiski piepacelti utt

Dzintars A
pirms 2 gadiem
Šis raksts ir samērā objektīvs:
https://klik.tvnet.lv/7483571/varonis-vai-laundaris-kas-bija-ukrainu-nacionalists-stepans-bandera
+ viena maza nianse: Ukraina Maidanā risināja divus mērķus:
* virzību uz Eiropu (ES);
* risināja savu vēsturisko naidu pret krievu (piem.:golodomora dēļ kad nomira miljoniem ukraiņu dēļ boļševikiem), bet naids pieved pie kara!!!
un tāds sīkums: Ukraina ir pilna ar ielām/laukumiem... kuri ir nosaukti Bandera vārdā

Viens Maidana laika links:
https://www.youtube.com/watch?v=2iIbRc5XJpE
Speciāli Jums iztulkošu:
* Maskavieti uzvilkt uz pimpi...;
* kas "neauļo/nelēkā" tas ir Maskavietis, jeb drāžams...
dēļ šī daudzi krievi aizmuka no Ukrainas!!!!

Krimā, Donbasā un Luhanskā vairākums ir krievu - tāpēc mani nepārsteidz 8-us gadus gruzdošais karš un ukraiņu atteikšanos ievērot Minskas vienošanos - kas bija vienīgā iespēja izvairīties no šodienas kara - vienošanās kuru nespēja īstenot 8-us gadus
Tas viss 21.gs!!!

Nu nav tik vienkārši...

Guna Andre
pirms 2 gadiem
par S.Banderu un citi tml linki - parasta ideoloģiska vārīšanās, varbūt noder politikāņiem varas pumpēšanai, bet objektīva tajā ir tikai ideoloģiskā ierobežotība uzskatu konstrukcijā. Līdz ar to var teikt, ka būtībā ir vienalga, kā uz to skatās - vieniem būs sentimentālāk tā, citiem šitā. vēl citiem vienalga, bet vēl citiem interesants objekts, ko papētīt, kad nav nekā jēdzīgāka. Katrs kādā brīdī grib drusku pajūtināties, bet taisīt no tā reālu domāšanu - politikā skrējējiem :)

Dzintars A
pirms 2 gadiem
Tā starp citu: ir radīta svaiga ANO rezolūcija:
* pārtraukt uguni;
* atvērt humānos koridorus;
* neizmantot iedzīvotāju infrastruktūru karam.
Ķīna un Krievija balsoja par, bet pārējie pret!!!
Ja Jums nav skaidrs kāpēc - pajautā. :)

Ernsts Zommers
pirms 2 gadiem
Atbilde ir viegla un visumā nepārsteidz, samērā iespējama: Krievija visus koridorus slaktē un mīnē, okupantam taču ir nacistu domāšana - iznīcināt visus bez izņēmuma. Pasaule redz dienišķo nacistu feiku un, balstoties uz neseno pieredzi, cenšas nemaldināt civiliedzīvotājus - briesmas šajos okupantu "koridoros" nav mazākas.

Guna Andre
pirms 2 gadiem
Atbilde ir vēl vienkāršāka: tāda ANO rezulūcija ir primitīvākais feiks, ko izplata kremiārijs

Ernsts Zommers
pirms 2 gadiem
Protams, viņiem uzspļaut rezolūcijām - ja šava pa slimnīcām. šaus pa glābšanas "koridoriem"! Skaidrs, ka Krievija jūt drīzu galu un grib izķepuroties no mēsliem, ievelkot visas pasaules valstis līdzdalībā - jo, re, kā mēs okupanti cenšamies pārtraukt uguni, bet visi citi "sliktie" - nepalīdz nabaga nacistiskajiem iebrucējiem :)

Guna Andre
pirms 2 gadiem
Lai izvācās vispirms no Ukrainas teritorijas un tad prasa "pārtraukšanu", citādi - viņi nerimsies tā vai tā, bet aizstāvji pildot ANO vienošanos varētu nonākt situācijā, ka nedrīkst atbildēt teroram

Dzintars A
pirms 2 gadiem
Guna un Ernest
Kā Jūs komentējat to faktu, ka Ukraina saviem pilsoņiem Krimā nogrieza ūdeni?
Guna to "moskaļaku na gaļaku" Jūs nekomentējāt! :)

Ernsts Zommers
pirms 2 gadiem
Bigā izklaide tev te, ne? :) Varēji smieklīgākus propagandas piemērus atrast:) Kāpēc šāva pa miermīlīgām lidmašīnām, kas atlidoja tāpat vien pabumbot. Vai ne? Visiem pārējiem, kas spēj saprast: skaidrs, ka nav ko barot tos, kas jau ielīduši un ieperinājušies. Krima, okupēta teritorija, tāpat kā Doņecka, lai raši tinās. Tad apgādās. Kas tur ko nesaprast?

Ernsts Zommers
pirms 2 gadiem
Labāk būtu izstāstījis, kur tie putni, kas saindēti ar kādiem tur bioloģiskiem. Ir jau pie urāliem?

Dzintars A
pirms 2 gadiem
Kur manos apgalvojumos ir propoganda (meli)?

Ernsts Zommers
pirms 2 gadiem
Uzdodot šadus jautājumus tu netieši pieļauj iespēju, ka militāra agresija, slepkavības un ielaušanās svešā valstī varētu "it kā tikt attaisnota", "atsevišķos gadījumos nepieciešama" un bla-bla-bla. Lai gan pietiek pārslēgt domāšanu no "viss ir iespējams" uz - "okupācijas propaganda" un viss nostājas savās vietās. Bet nav vērts arī skaidrot tad, ja veselais saprāts netiks uztverts. Tāda ir sektantiskas ticības daba - neticamākais vienalga tiek padarīts par "klātbūtnīgo".

Dzintars A
pirms 2 gadiem
Kad no dzīves pazūd fakti - sākas ilūziju pasaule - tās parasti visas sabrūk, kad indivīds sāk redzēt to, ka zeme ir apaļa, ka uz ilūzijām uzbūvēt neko nevar...
Tikai ar faktu analīzi un pareiziem lēmumiem var apstādināt postu - tikai!
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!