Aktualitātes
26.07.2021

Gaidot praidu, atklāts interneta veikals cilvēktiesību atbalstam

Komentē
0

Nedēļu pirms Baltijas praida atklāšanas atvērts pirmais interneta labdarības veikals Latvijā – "Diversity Shop".

Interneta veikalā būs pieejama produkcija, kas radīta, lai atbalstītu dažādus cilvēktiesību projektus. Augustā atbilstoši Rīgā gaidāmajam Baltijas praidam veikalā varēs iegādāties produktus, kas saistās ar LGBT+ tiesībām, savukārt turpmāk paredzēts papildināt klāstu ar produktiem, kas sniegtu atbalstu arī citām mazaizsargātām grupām un organizācijām Latvijā.

Dažādības veikalā būs pieejami mākslinieku veidoti dizaini, ko būs iespējams iegūt tikai un vienīgi šajā veikalā. Kā pirmie savus darbus ir ziedojuši Latvijā pazīstamā māksliniece Elīna Brasliņa, kā arī godalgotais modes mākslinieks Fjodors Podgornijs, kas pārstāv zīmolu "Fyodor Golan".

No katra pirkuma iegūtie līdzekļi tiks novirzīti LGBT+ tiesību attīstībai Latvijā, kā arī Latvijā pirmā kopienas centra "LGBT Nams" attīstībai, kas sniedz drošu tikšanās vietu LGBT+ kopienai un tās atbalstītājiem. 2021. gadā nogalē LGBT Namā plānots nodrošināt arī bezmaksas juridisko un psiholoģisko atbalstu.

Dažādības veikala "Diversity Shop" darbību nodrošina "Printful" un tā izstrādi un darbību finansiāli atbalsta Norvēģija, Islande un Lihtenšteina.

Visi no dažādības veikala iegūtie līdzekļi tiek novirzīti LGBT un viņu draugu apvienības "Mozaīka" darbības atbalstam.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!