aleksandrs z
pirms 6 gadiem
paldies, ļoti interesanta izlase lai gan šajā retajā reizē gribētos uzzināt arī filmu sižetus

Barthes87
pirms 6 gadiem
Paldies par novērojumu, tik tiešām esmu steigā sajaucis Dovženko ar Dovlatovu, taču nu jau kļūdai jābūt novērstai.

Nevienu brīdi savā rakstā neaicinu izmantot pirātiskos materiālus, tā ir Jūsu interpretācija. Vairākas minētās filmas (Hateful Eight, The Revenant) jau kādu laiku skatāmas ārzemju kinoteātros, turpretī citas (Tangerine, The Duke of Burgundy) var droši iegādāties internetā. Es tikai piedāvāju man personīgi tuvāko 2015. gada filmu izlasi, bet tas, vai skatīties tajā minētās filmas un kādā veidā to darīt ir katra indivīda brīva izvēle.

Jums ir pilnīga taisnība par "nieka bakalaura grādu", taču nekad neesmu sevi pozicionējis kā kino kritiķi - ja to dara citi, tātad manām domām citu cilvēku acīs ir kaut kāda vērtība. Pēc primitīvas analoģijas tad jau arī Guntim Berelim nevajadzētu rakstīt par literatūru, jo viņš taču studējis tikai fizmatos un bibliotekāros. Rakstīšana par kino ir mans vaļasprieks, un tā kā mūsu valstī joprojām pastāv vārda brīvība, tad neredzu iemeslu, kāpēc es laiku pa laikam nevarētu izteikt savas domas par kādu kinofilmu, kuras citiem, tostarp Jums, ir brīva izvēle lasīt/nelasīt, komentēt/nekomentēt, piekrist/nepiekrist u.t.t. Tieši tāpat kā neviens neliedz Jums pašai iespēju rakstīt savas kino recenzijas un piedāvāt publicēšanai.

Lai Jums laimīgs un labām filmām bagāts 2016. gads!

Ritvars van J
pirms 6 gadiem
Prieks lasīt kino entuziastu rakstus. Nākamgad ceru lasīt vēl vairāk par un ap kino rakstus satori.lv

Laimīgu Jauno gadu!

runcisrenars
pirms 6 gadiem
"domāju, ka Madris, kuram ir tikai nieka bakalaura grāds FilFakā tālajā 2009.gadā,"

paklau, tas ir forši, ja, cik no tava ar pārākuma sajūtu bagātā komenta noprotams, nodarbojies ar akadēmisko bulšitu, saņem stipendijas no nodokļu maksātāju naudas un tev patīk mērīt savu intelektuālo krānu ar domubiedriem. diemžēl demokrātiskas valsts ietvaros tu, lai kā arī gribētu, nevari aizliegt citiem cilvēkiem paust savas domas. domāju, ka cilvēku, kurš savā komentārā ir spējīgs izmantot tik atsaldētu argumentāciju, vajadzētu vienkārši banot no šīs lapas. lai skatītos kino un pēc tam par to rakstītu vispār nav nepieciešams nekāds grāds. ļoti labi, ka tikai 'nieka bakalaurs' - mazāk laika jāpavada rakstot nevienam nevajadzīgus rakstu darbus sausajā, akadēmiskajā stilā = vairāk laika, ko skatīties filmas. īpaši pretīga liekas kaut kādu faka pabeigšanas gadu un darbavietas meklēšana, kā arī no pirksta izzīstais apgalvojums, ka autors mudina kaut ko lejuplādēt nelegāli. visiem bālajiem snobiem, intelektuālīšiem - profesoriem un wannabe aristokrātiem vajadzētu vienreiz saprast, ka jūsu laiks ir pagājis. un, lai gan konkrēti šeit nekā tāda nav (bet stils uz to velk), vajadzētu arī saprast, ka neviens cilvēks nav melns vai balts, ka cilvēkiem dzīvē ir dažādi apstākļi un mainīgas prioritātes, un kaut kādu 'nepabeigto grādu' ārā ķeksēšana parasti liecina par racēja zemiskumu / debilismu.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!