Andis Kalviskis
pirms 2 gadiem
Skaisle, pasaulē izglābsies tie, kas vairosies….

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Diez vai. Tikko izlasīju,ka pasauli pārvaldīs augsti attīstīts mākslīgais intelekts.
Seksu varbūt vispār aizliegs.
Savulaik Gētes institūtā paņēmu un izlasīju krimiķi- par 2050 vai kuru tur gadu. Ka AI nozog cilvēkus, iespundē kaut kur un paši pārtaisās par nozagtajiem,lai kontrolētu pasauli.
Un ka cilvēki var mainīt ķermeņus kā mēs mainām drēbes.
Piem. , gribu būt jauna un ļoti ļoti skaista, ielienu skaistajā ķermenī,kamēr veco kaut kur nobāžu. Apnīk, lienu vecajā ādā,vai piemēram, geja ķermenī.
Vienīgā problēma - arī nākotnē vajadzēšot naudu, viss tik un tā kaut ko maksāšot.

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Man ne visai patīk kā raksta Ishiguro Kazuo, bet tas,ko viņš raksta, ja ir pacietība nonākt līdz beigām- tas ir kaut kas.
Laikam dārga licence viņa grāmatu tulkošanai, bet nu piem., Klara un Saule. Ļoti vērtīga,rosinoša pasteigtoes ar to seksu,kamēr var...

Ļoti grēcīgs cilvēks
pirms 2 gadiem
kaut kā atgādināja tās rindiņas no Lenona dziesmas working class hero:

Keep you doped with religion and sex and TV
And you think you're so clever and classless and free
But you're still fucking peasants as far as I can see

Andis Kalviskis
pirms 2 gadiem
Arī tādam periodam jāiziet cauri, un kā gan iegūt seksuālo pieredzi, ja māte nav tā labākā draudzene ar kuru dalities noslepumos? Jauki uzrakstīts, smaržo pēc vienkāršas jaunības un pieaugšanas 

Lolita V. T.
pirms 2 gadiem
Anna, tagad āķis lūpā, ļoti gaidām grāmatu!

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Izklausās liekulīgi. Un kas tie mēs? Jūs vairākas Lolitas?
Tās - kā tai sestai sievai bija - tā vagīna dūmoja vai kūrās, jā ārzemēs - tajās satoristu labajās multikulturālistu ārzemēs tagad atturība, nekailums un nesekss esot modē. Kādi tur vairs piebāzti dibeni un mutes.

Gaidot Midsommeru skatījos, ko rāda amerikāņi - jau kurā sērija, kā melnie puiši galina nost cilvēkus. Tas pats K.Vērdiņš raudāja,ka melnajiem ASV darot pāri. Bet ko tad mums atkal filmās rāda citu patiesību?

Nu labi. Nav jau žēl,lai takš cilvēki pelna ar to seksu,ja ar keksiem nesanāk. Tikai tik daudz,ka nu nevajag liekulīgus pārspīlējumus...

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Šovakar rādīja kā divi melnie puiši nokilloja vienu balto. Pat it kā par neko. It kā gribēja atņemt mašīnu, it kā vienkārši šaujamais bija un tad jau jāšauj.
Laikam jau taisnība izrādīsies tiem,kuri sludina,ka kovid nāves tik briesmīgas vairs neliksies,kad sāksies mentālo saslimšanu manifestācijas.
Gulbenes spridzinātājs laikam tāds vēstnesis bija. Vai tad sekss glābs pasauli? Nezinu gan.

Zaru Kaudze
pirms 2 gadiem
Autore, tautas rakstniece, daudz rakstījusi un moralizējusi par kristietību, taču izskatās, ka palikusi dzīvnieciskā vai tagrīno tīņu dumpja līmenī.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!