Foto: Kaspars Bērziņš
 
Aktualitātes
30.06.2017

Fotogalerija: Mežaparka "Stropā" atvērta "Satori" vasaras avīze

Komentē
0

Kā jau ziņots, vakar, 28. jūnijā, Mežaparka kultūrtelpā "Strops" notika interneta žurnāla "Satori.lv" izdotās "Satori" vasaras avīzes sestā numura atvēršanas pasākums. Foto - Kaspars Bērziņš.

Šī gada "Satori" vasaras avīzes tēma ir amerikāniskums visdažādākajās tā izpausmēs, tāpēc arī atvēršanas pasākuma diskusijas tēma bija amerikāniskums. Diskusijā piedalījās režisore Marta Martinsone, kas avīzei sagatavojusi rakstu par seriālu "Beverlihilsa 90210", dzejnieks E.F. Kuks, kurš īpaši avīzei atdzejojis reperu Jay Z un The Notorius B.I.G. tekstus, režisors Matīss Kaža, kura dokumentālās filmas "Vienu biļeti, lūdzu!" galvenās varones Nikijas Kokrenas intervija lasāma avīzē, kā arī aktīviste Līna Kārkliņa, kas avīzē stāsta par to, kas ir pro bono. Diskusiju vadīja "Satori" galvenais redaktors Ilmārs Šlāpins.

"Satori" vasaras avīze ir bezmaksas izdevums, un šajā vakarā bija iespējams iegūt pirmos tā eksemplārus, bet jau tuvākajās dienās to varēs atrast, izlasīt un paņemt sev dažādās Rīgas kultūras vietās, kafejnīcās, kā arī citviet Latvijā un "Satori" redakcijā. Ja vēlies, lai "Satori" vasaras avīze atrodama arī tavā mīļākajā kultūras vietā, kafejnīcā vai bārā, raksti uz [email protected].

"Satori" vasaras avīzi izdod biedrība "Ascendum", drukā – "Dardedze Hologrāfija". Šis projekts ir tapis ar ASV vēstniecības atbalstu. Tajā paustie viedokļi un secinājumi vai ieteikumi var neatspoguļot Valsts departamenta oficiālo nostāju.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!