Foto: Marts Augusts
 
Aktualitātes
12.06.2019

Foto: Ar labākajām dziesmām Rīgā viesojas Stings

Komentē
0

10. jūnija vakarā "Arēnā Rīga" uzstājās britu mūziķis Stings, piedāvājot klausītājiem labākās kompozīcijas gan no grupas "The Police", gan sava solorepertuāra.

Pagājušā gada aprīlī iznāca Stinga trīspadsmitais albums "44/876", kas tapis sadarbībā ar jamaikiešu mūziķi Shaggy, savukārt Rīgā mūziķis ieradās, lai popularizētu savu jaunāko albumu "My Songs", kas iznāca šīgada maijā un apkopo Stinga pazīstamākās dziesmas jaunās versijās. Koncertā skanēja kopā 21 skaņdarbs, tostarp "Englishman In New York", "Fields Of Gold", "Shape Of My Heart", "Every Breath You Take", "Roxanne" un "Message In A Bottle".

Piedāvājam ielūkoties koncertā fotogrāfa Marta Augusta acīm:

Stings ir angļu mūziķis, dziedātājs, dziesmu autors, aktieris un filantrops. Pirms solokarjeras uzsākšanas viņš bija pazīstams kā rokgrupas "The Police" vadošais vokālists un basģitārists. Kopumā viņš ir saņēmis 16 "Grammy" balvas. Pirmo "Grammy" viņš saņēma 1981. gadā par labāko roka instrumentālo izpildījumu, tāpat viņa darbs 1981. gadā tika nominēts Amerikas Kinoakadēmijas balvai par labāko dziesmu. Stings ir ticis uzņemts Rokenrola un dziesmu autoru slavas zālēs.

 

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!