daniele
pirms 6 gadiem
Brínos, ka sádi raksti nonák lídz sabiedríbai. Pirmkárt, vispárinájumi NEKAD neieklauj visus un to cilvéks, kuram ir kaut minimála abstraktá domásana, saprot pats par sevi. Otrkárt, manuprát, més esam izaugusi no sí pokemonu vecuma, kur visádas organizácijas un biedríbas veic neredzamas pármainas valstí un tad tiek celtas godá. Treskárt, attístíba var nákt tikai no izglítotiem laudím, tápéc uzskatu, ka Hermana apgalvojumam nav ne vainas. Ceturtkárt, kad bús labklájíba, tad arí bús saliedéta sabiedríba. Pagaidám es uzskatu, ka tautas prioritátes ir citur.

Buks Artis
pirms 6 gadiem
Arī Monteskjē sēdēja savas pils tornī un šķendējās, ka tauta ir analfabēti, un aicināja to izglītot, savukārt tuvējā miesta skrīveris, kurš mācēja parakstīties, sašuta, ka ja viņš mākot lasīt un rakstīt, tad Monteskjē var iet pupās ar saviem vispārinājumiem. "Pilsoniskās sabiedrība un tās izpausmes kopumā ir kā gaiss, ko elpojam, bet neredzam, tas ir spēks, kas ir nezūdošs, neizsmeļams un transformējas, tam nav robežu un viena noteikta forma, tā var pārtapt "pavasarī" gan tiešā, gan pārnestā nozīmē." - Es autorei šajā vispārinājumā, kurš liek satingt, neticu. Un tu?

kuģis
pirms 6 gadiem
bez vispārinājumiem valoda nebūtu iespējama. un nevalstiskās organizācijas - sūds. un, kad tūkstošo reizi dzird tādus apgalvojumus kā "Pēdējos divdesmit gadus esam citā laikmetā, ar citiem izaicinājumiem, ar citu izpratni, vērtībām, arī iespējām redzēt pasauli, mācīties dažādo, redzēt labo un slikto, labāko un arī sliktāko, pieredzēt to, ko cita valsts sistēma nepiedāvāja un neļāva.." (mūsdienās, mūsdienas, mūsdienas ir atavistiski darīt x), tad, pārfrāzējot klasiķus, roka dabiski sniedzas pēc revolvera.

dukurs
pirms 6 gadiem
elitārsims sāk beigties un šobrīd ikviens indivīds ar tam pieejamiem, atbilstoši izmantotiem resursiem var panākt sabiedrībā lielākas izmaiņas nekā veselas institūcijas, kuras veidotas, balstoties uz pagājuša gadsimta teorijām.
-_______________________ šim teikumam piekrītu.,Es ārī neciešu, ka kristieši sevi sauc - TICĪGIE, un pārējie ir neticīgie.
Bet kopumā izklausās pēc pārspīlētas spējināšanas.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!