Gan Bei
pirms 1 gada
Paldies par rakstu.
Tāpēc arī neērta šķiet doma balsot par Progresīvajiem vai A/P, jo viņu komunikācija socīšos vai pat vēlēšanu programmā ir tāda... atbildību pieprasoša arī no manas puses. Respektīvi, nepietiks, ka ar savu balsi vēlēšanās viņus "ielaižu" Saeimā, viņi vēl gribēs, lai es ielieku vēja ģeneratoru pagalmā, dienu armijā un šķiroju ne tikai savus, bet vēl kaimiņa atkritumus.
Un ziniet ko?! Man tik tālu ir apnikusi dzīve esošajā Latvijā, ka esmu gatavs - parakstam jaunu sabiedrisko līgumu. Balsošu par viņiem!

htvc cod
pirms 1 gada
Cilvēki negrib stāties OMD nevis par spīti vienam no dāsnākajiem kultūras budžetiem Eiropā, bet tieši pateicoties tam. Latvijas kultūras budžets ir burtiski kapitālisma izpausme, kurā nabadzīgie subsidē bagātnieku izklaides, tā ir fīča nevis bags. Cilvēki nevar apmaksāt apkuri, bet vidusšķira var aiziet uz teātri pa lēto (JRT lētas biļetes gadiem par spīti tam ka viss izpārdots, jo kāda jēga domāt par pieprasījumu-piedāvājumu, ja valsts met naudu pakaļ?). PVN ēdienam 21%, grāmatām 5%. Veselības aprūpe pēc brīvā tirgus likumiem, bet valsts subsidē kultūras ministra galma māxliniekus, gadījumā nebija jābūt otrādi? Ir robežas tam cik daudz trūkuma var nosegt ar nacionālismu, un te nav runa par vienkārši mākslu, kuras pasaulē netrūkst, vajag tieši valsts finansētu *latviešu* mākslu.

Pirms kāds iebilst, kādi mākslinieki nabadziņi - uzlabojot dzīves apstākļus visiem (bezmaksas veselības aprūpe etc) paliktu vairāk laika pievērsties mākslai visiem nevis tikai izredzētajiem
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!