Aktualitātes
09.11.2020

Festivāls "Artdocfest/Riga" piedāvās bezmaksas filmu programmu tiešsaistē

Komentē
0

Saistībā ar ārkārtas situāciju valstī pirmais dokumentālā kino festivāls "Artdocfest/Rīga" tiek pārcelts uz nākamā gada aprīli, savukārt festivāla iecerētajā norises laikā no 26. novembra līdz 1. decembrim tiešsaistē būs skatāmas nesen starptautiskus panākumus un atzinību guvušas filmas.

"Šajā ārkārtas situācijā mēs esam pieņēmuši lēmumu atteikties no festivāla tiešsaistes versijas, jo esam pārliecināti, ka tikai dzīvā saiknē starp skatītājiem un filmu veidotājiem, pirmizrāžu burvībā uz lielā ekrāna, un padziļinātās nozares pārstāvju diskusijās slēpjas patiesā nozīme tam, ko mēs saucam par īstu kino festivālu," lēmumu skaidro festivāla rīkotāji.

Festivāla klātienes versija tiek pārcelta uz 2021. gada aprīli, un rīkotāji sola censties saglabāt visu plānoto programmu, ieskaitot iecerēto filmu un industrijas pasākumu laika grafiku, žūriju, kā arī atklāšanas koncertu par godu Jura Podnieka 70. gadu jubilejai Rīgas Doma baznīcā ar maestro Gidona Krēmera un "Kremerata Baltica" piedalīšanos.

Tikmēr skatītājiem tiks piedāvāta alternatīva festivāla versija tiešsaistē, kas norisināsies iepriekš paredzētajā festivāla norises laikā no 26. novembra līdz 1. decembrim.

Šajā laikā katru dienu Latvijas publikai bez maksas tiks piedāvāta viena nesen starptautiskus panākumus un atzinību guvusi filma. Filmai tiks nodrošināts tulkojums – būs subtitri latviešu vai angļu valodās. Tiešsaistes festivāla programma tiks izziņota tuvākajās dienās.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!