Aktualitātes
16.09.2021

Evija Vēbere izdod albumu un video ar ansi

Komentē
0

Šodien, 16. septembrī, iznāk Evijas Vēberes solo albums "Kā". Dziesmai "Labs suns", kuru Vēbere izpilda kopā ar ansi, ir nofilmēts mūzikas video klips.

Albumā "Kā" ir astoņas dziesmas, kuras mūziķe ir producējusi uz modulāriem un cita veida sintezatoriem. Par skaņas pēcapstrādi ir parūpējies Gatis Zaķis. Albumā piedalās arī pianists Toms Mikāls, elektroniskās mūzikas izpildītājs Emīls Dreiblats un reperis ansis. Albums klausāms "Spotify".

"Katrs albums ir kā jauna nodaļa manā dienasgrāmatā. Es esmu bezgala pateicīga par pēdējo gadu piedzīvojumiem un pārdzīvojumiem. Viss, viss ir albumā iekšā, droši vien, pat vairāk nekā vēl apzinos. Es lepojos ar paveikto kā nekad agrāk. Ar milzīgu pacilājumu un pazemību vēlos teikt, ka kopdarbs ar ansi ir labākais ko līdz šim esmu radījusi. Ir liels gods izpausties repa mākslā blakus ansim," stāsta mūziķe.

Video radošo komandu veido režisors Toms Harjo, Agate Krista, Raitis Lapāns. Tērpus veidojis Mareunrols.

"KĀ" ir Evijas Vēberes ceturtais studijas albums. 2018. gadā mūziķe izdeva savu pirmo solo ierakstu latviešu valodā "Sirdsbūt". Albums darināts uz visdažādākajiem sintezatoriem. "Sirdsbūt" atzīts par 2019. gada alternatīvās un indie mūzikas albumu mūzikas ierakstu gada balvā "Zelta Mikrofons". 2015. gadā Evija Vēbere ar avantpopa duetu "Howling Owl" publicēja ierakstu Dance for Common Sense. 2014. gadā debitēja ar ierakstu "Dream Whispers".

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!