Aktualitātes
02.10.2020

"Esi mūsu Soross!" – "Satori" aicina lasītājus kļūt par saviem mecenātiem

Komentē
0

Interneta žurnāls "Satori" sāk ziedošanas kampaņu "Esi mūsu Soross!", kurā vāc līdzekļus nākamajam gadam un aicina lasītājus kļūt par saviem mecenātiem, kā arī popularizē pilsonisko aktīvismu.

Par kampaņas saukli šogad izvēlēta frāze "Esi mūsu Soross!" – atsauce uz pazīstamo amerikāņu filantropu Džordžu Sorosu, kura fonds savulaik darbojās arī Latvijā un atbalstīja dažādas kultūras norises un pilsoniskas iniciatīvas.

Ar šo kampaņu "Satori" vēlas kliedēt mītu, ka aiz katra aktīvista stāv neredzama vara, tāpēc aicina lasītājus un citus ziedot un būt tiem, kas ietekmē procesus un veicina žurnāla darbību:

"Kas stāv aiz "Satori"? Tie esat jūs. Mēs neslēpjam, ka pārstāvam jūsu intereses. Jūsu neredzamā roka iestiepjas tālu mūsu kopīgajā nākotnē un jūsu visuredzošā acs necieš paviršību. Jūs esat mūs angažējuši.

Mēs vēlamies destabilizēt vienaldzību, graut dezinformāciju un izvairīties no bezatbildības.

Mēs zinām, kādi ir jūsu patiesie motīvi ziedot. Tie ir dziļi savtīgi. Jūs alkstat ietekmēt informācijas telpu, kurā dzīvojat, un veidot demokrātisku, kulturālu, zinošu un atbildīgu sabiedrību."

Ziedošanas kampaņa ilgs no 2. līdz 19. oktobrim, un tās mērķis ir savākt 20 000 eiro interneta žurnāla darbībai 2021. gadā.

"Finansiālā un redakcionālā neatkarība "Satori" bijusi svarīga vienmēr, un lielā mērā to saglabāt līdz šim izdevies, pateicoties lasītāju atbalstam," atzīst "Satori" izdevēja, biedrības "Ascendum" vadītāja Antonija Skopa. "Tāpēc šis ir jau sestais gads, kad "Satori" aicina lasītājus un atbalstītājus piedalīties žurnāla veidošanā ar savu ziedojumu un tādējādi kļūt par mecenātiem."

Ziedošanas kampaņu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!