Pastnieks
pirms 3 gadiem
> No vienas puses, vīrieša paziņojums, ka viņš neflirtē nemaz, jo negrib tikt apsūdzēts par uzmākšanos, ir ļoti cienījama nostāja. No otras puses, šāds paziņojums pārlieku bieži atgādina nevis patiesas rūpes par sieviešu labklājību, bet gan aizvainotas pozas ieņemšanu, [..].

Katrā nostājā ir iespējams nolasīt kaut ko nelāgu vai neforšu, ja ir tāda vēlme. Šķiet, tam biežāk mēdz būt sakars nevis ar realitāti, bet ar paša nolasītāja vēlmēm.

> savukārt neatņemama flirta sastāvdaļa ir vēlēšanās likt otram cilvēkam justies labi tavā klātbūtnē.

Kā piemēru varam apskatīt šo absolūti normālo teikumu, kurā, ja nu kādam būtu tāda hipotētiska vēlme vai nostāja, būtu gana viegli pierakstīt autorei kāri uz manipulācijām, pievēršot uzmanību, ka flirtētājam ir vēlme kādam kaut ko likt.

Andis Kalviskis
pirms 3 gadiem
Vai tā flirtologe arī minēja, ka laba  laikā izdalās laimes hormons? 

pirms 3 gadiem
Interesanti kā risina problēmas ar flirta proficītu kultūrās, kur cilvēki pretimnākošāki nekā mūsu zemē?

Skaisle Jatalniece
pirms 3 gadiem
Tā ir izcila biznesa ideja - iemācīt flirtēt.
Otra izcila ideja ir - salauzto siržu ātrās palīdzības centrs.

Ja es būtu darītāja, nevis runātāja =rakstītāja - es ar šādiem projektiem būtu multimiljonāre.

Ir , piemēram, tāda Aizupes muiža. Vajag tikai investorus un tur būtu telpas un ārtelpa un jā -investoriem plūstu nauda un cilvēkiem būtu labi. Visiem - mācītājiem un mācāmiem un izmācītiem.

Kāpēc mūsu literāti nevar par to uzrakstīt b3stselleru - kā lauztās sirds klients ieradies ārstēties, bet netīšām nonāk flirtēšanas nodarbībās. Kā vēl mocās , kā skrien pa to mežu, kā peld pa tām upēm cīnoties un tad tomēr ...
Pēc romāna motīviem varētu uzņemt filmu.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!