Financial Service Offer
pirms 1 gada
Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via ([email protected]) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks

Jerome Burcheal
pirms 1 gada
Vai esat biznesa vīrietis vai sieviete?, Vai jums ir nepieciešams aizdevums? Vai jūs interesē jebkura veida aizdevuma saņemšana? vai jums ir kāds finansiāls juceklis, vai jums ir nepieciešami līdzekļi sava biznesa uzsākšanai? Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai nokārtotu parādu vai nomaksātu rēķinus vai sāktu labu biznesu? Vai jums ir zems kredītreitings un jums ir grūti iegūt kapitāla aizdevumu no vietējām bankām/citām finanšu iestādēm?
sazinieties ar mums, izmantojot uzņēmuma e-pastu: [email protected]

John Hurt
pirms 1 gada
Sveiki; Mani sauc Kolinss Džeimss, es esmu kredītu speciālists un pārstāvu Finanšu tirgus dienestu. Vai kāda iemesla dēļ jums ir nepieciešams finansiāls atbalsts? Ja atbilde ir jā, sazinieties ar manu uzņēmumu šodien, lai uzzinātu vairāk par manu aizdevuma programmu; sazinieties ar mums pa e-pastu ([email protected]). Jūs varat jautāt, kāpēc mēs? Tagad man ir jāzina, ka mūsu tiešsaistes kapitāla programma atšķiras no citām. Šeit ir tikai nedaudz par to, ar ko mūsu apgrozāmā kapitāla programma atšķiras. ĀTRA PIETEIKUMA PROCESS -FINANSĒJUMS TIK 24 STUNDĀS -PĀRSKAITĪJUMS LĪDZ 500 000 EUR -automātiskie maksājumi -SADARBĪBA NAV VAJADZĪGA -SVARĪGĀK,NAV NAV SLĒPTAS SĒKLAS -UN LABAS ZIŅAS IZVĒLIES MŪSU ĀTRĀKĀS PAKALPOJUMU PAKALPOJUMU IELODEJUMU. Mēs saprotam, ka notiek negaidīti finanšu notikumi, un esam šeit, lai palīdzētu. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties konsolidēt parādus, maksāt neparedzētus medicīniskos izdevumus, sākt uzņēmējdarbību vai vienkārši doties ģimenes atvaļinājumā, mēs saprotam. Mūsu mērķis Finanšu tirgus dienestā ir nodrošināt savlaicīgu piekļuvi privātpersonu aizdevumiem, biznesa aizdevumiem un hipotēku aizdevumiem par pieņemamām procentu likmēm 2%, sazinieties ar mums šodien, lai iegūtu sīkāku informāciju [email protected] Ar cieņu

Kellie Wilson
pirms 6 gadiem
Tas ir Oceanicfinance, mēs piedāvājam aizdevumus privātpersonām un uzņēmumiem visā pasaulē, mums ir reģistrēta un licencēta aizdevumu sabiedrība. Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai samaksātu rēķinus? Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai uzsāktu uzņēmējdarbību? vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai nopirktu dzīvokli? mēs piedāvājam visa veida aizdevumus no 2 000 eiro līdz 2 000 000 eiro, ja jūs interesē saņemt jebkāda veida aizdevumu. E-pasts: [email protected] vai whatsApp: +1 (267) 725-7570

Kellie Wilson
pirms 6 gadiem
Hello skatītāji

Tas ir Oceanic finansējums, mēs piedāvājam aizdevumus privātpersonām un uzņēmumiem visā pasaulē, mums ir reģistrēta un licencēta aizdevumu sabiedrība. Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai samaksātu rēķinus? Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai uzsāktu uzņēmējdarbību? vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai nopirktu dzīvokli? Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus, ja jūs interesē saņemt jebkāda veida aizdevumu. E-pasts: [email protected] / [email protected] vai whatsApp: +1(267)725-7570

Edge
pirms 6 gadiem
"Kas šajā situācijā bija starpkaru posmā pazīstamais politiķis? Vai varēja būt tā, ka vēlākais Saeimas priekšsēdētājs tiešām tā domāja, vienlaikus, kā saka, lejot ūdeni uz boļševiku dzirnavām?"
================================================================
Bez reālpolitiķiem nevienā jomā nenotiktu POZITĪVAS pārmaiņas. Noder apjēgt LSDSP reālpolitiķu pārvēršanās ( izlaišanās ) iemeslus starpkaru (1920-1934) posmā. 15 gadi [1904-1919] smaga darba vainagojās ar objektīvi likumsakarīgu rezultātu - uzvara Satversmes sapulces vēlēšanās 1920. gada 17.-18. aprīlī. Rainis pirmais pamanīja draudus LSDSP degradācijai:"Neviena mīkla nav atminēta / Neviena plaisa nav nav aizbērta / Neviena vaina nav dziedēta, - / Viss vecais smagums velk ar visām šausmām./ " Sudrabotā gaisma, 1922.
Izniekoja savu politisko kapitālu LSDSP - zaudēja savas sociālās bāzes atbalstu un izcilos "ietekmes aģentus" (piem. Aspazija). 1934.g. maijā LSDSP vadoņi jau bija "0", ko arī parādīja notikumi pēc 1934.g. 15.maija.
"Kas no vēstures nemācas, to vēsture mēdz bargi pārmācīt." (LSDSP-LKP-LTF-LC-TP-JL-V....)

Rasma Pipike
pirms 6 gadiem
Bez 'ietekmes ağentiem' nevienā jomā nenotiktu pārmaiņas. Pārpratums, manuprāt rodās, jo a) nereti diskusijas ir populistiskas no abām vai visām ietekmes pusēm; b) terminu lieto vietā un nevietā, jo tā visi dara. Jāatzīst, Māri, ka arī paši viegli kļūstam par 'ietekmes ağentiem' vienā vai otrā vai trešā pusē. Būtu grūti iedomāties, ka izteiksmes saturu nenoteiktu formāts un tas, kas to finansē (arī attiecībā uz šo konkrēto ierakstu). Būtiskākais, vai satura lietotājam ir 'kritiskā acs' un viņš redz to, ko 'ietekmes ağents' varēja pateikt, bet nepateica un - kāpēc nepateica? Man dažreiz 'sāp acis'... lasot

Edge
pirms 6 gadiem
„Karš ir maldināšanas māksla. Maldini, un Tu uzvarēsi," rakstīja pirms 3 000 gadiem Sun Dzi savā traktātā "Kara māksla".
"Kas no vēstures nemācas, to vēsture mēdz bargi pārmācīt."
"...kopš 90.gadu sākuma Rietumi ir dzīvojuši pašapmānā, runājot par vēstures beigām, demokrātijas galīgo uzvaru un tamlīdzīgi."
LV portālam: GUNDA REIRE, politoloģe Starptautisko pētījumu centra izpilddirektore ( Kas ir hibrīdkarš? Gunda Reire: uzbrukuma mērķis ir ikviens cilvēks )

Māris Zanders
pirms 6 gadiem
kā dažkārt saka, parakstos zem katra vārda...

Edge
pirms 6 gadiem
"Ej pa savu ceļu, un lai citi cilvēki runā, ko vien grib." K.Markss: Kapitāls, 1867.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!