Publicitātes attēls
 
Aktualitātes
29.06.2021

“Emī un Rū” ar spēli aicina bērnus doties iepazīt Rīgas apkaimes

Komentē
0

No 1. jūlija līdz 31. augustam Rīgas vasaras kultūras programmā noritēs piedzīvojumu spēle "Emī un Rū", kas aicinās bērnus un viņu vecākus iepazīt piecas Rīgas apkaimes, pārvietojoties ar savu velosipēdu vai citu braucamrīku.

Pēc Latvijā populārā bērnu seriāla un grāmatas "Emī un Rū" motīviem izveidota piedzīvojumu spēle ģimenēm "Emī un Rū". Tā ļaus katram dalībniekam kļūt par slepeno aģentu un risināt robotiņa Palauža jeb Pasaules Labklājības Uzturēšanas Ierīces dotos uzdevumus. Visiem, kam interesē un rūp pasaule un Rīga, spēle dos iespēju iejusties Emīlijas un Rūda lomā un izpildīt vairāk nekā 50 aizraujošus, izglītojošus un radošus uzdevumus, kas ļaus iepazīt Rīgas apkaimes, kā arī jautri un aktīvi pavadīt laiku. 

Piedzīvojumu spēle ir piemērota bērniem no 6 gadu vecuma un viņu ģimenēm, jo veicamais maršruts nav īss – tas ved caur piecām Rīgas apkaimēm – Centru, Avotiem, Grīziņkalnu, Brasu, līdz pat Sarkandaugavai, kur atrodas "Čimpiņ-Rimpiņ aģentūras" māja jeb ēka, kurā tiek filmēts seriāls. Kopējais spēles laiks ir 6 stundas, un uzdevumus var pildīt jauktā secībā.

Spēle būs pieejama no 1. jūlija līdz 31. augustam, turklāt pirmajiem 2000 dalībniekiem – bez maksas. Vasaras beigās 10 jautrāko grūpiju jeb grupas foto autoriem tiks dāvināta grāmata "Emī un Rū. Robota sirds". Vairāk informācijas par piedzīvojumu spēli "Emī un Rū" mājaslapā.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!