Foto: Unsplash.com
 
Aktualitātes
22.10.2020

Dzīvesbiedru iniciatīvas iesniedzēji uzstāda jaunu mērķi – savākt 20 000 parakstus

Komentē
1

Lai parādītu sabiedrības atbalsta mērogu iniciatīvai "Par visu ģimeņu tiesisko aizsardzību", tās virzītāji paaugstinājuši vācamo parakstu slieksni līdz 20 000. Iniciatīvu ikviens var parakstīt šeit.

Iniciatīvas pārstāvis Kaspars Zālītis skaidro, ka šāds lēmums – vērsties pie sabiedrības ar aicinājumu pēc papildu atbalsta – ir pieņemts, lai uzskatāmi pierādītu: atbalstītāju pulkā nav tikai tie paši cilvēki, kuru kolektīvo iesniegumu Saeima nesen praktiski noraidīja.

"Kā redzams jau pašlaik, aktīvo atbalstītāju loks ir lielāks par sākotnējiem 10 000. Arī iniciatīvas noraidījums sabiedrības aktivitātei šai jautājumā nav licis noplakt, bet gan gluži pretēji," teikts publiskajā paziņojumā.

Jau ziņots, ka 10 000 paraksti, kas nepieciešami, lai iniciatīvu "Par visu ģimeņu tiesisko aizsardzību" iesniegtu izskatīšanai Saeimā, tika savākti rekordīsā laikā – nepilnā nedēļā. Tāpat iniciatīvas atbalstam notikuši jau trīs piketi pie Saeimas.

Neilgi pirms tam vairāk nekā 10 000 cilvēku parakstīto iniciatīvu par viendzimuma pāru reģistrēšanu tālākai izskatīšanai noraidīja Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisija.

 

 

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
1

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!